Te gebruiken door meerdere recruiters tegelijkertijd

Onze gebruiksvriendelijke Recruitment CRM-software biedt meerdere recruiters tegelijkertijd de mogelijkheid om het recruitment systeem te gebruiken, waardoor achterstanden en tijdverlies worden voorkomen.

👋 Wij helpen je graag verder!

Gebruik Uitzendplaats met al je recruiters

Software is zo goed als de mate waarin jij het gebruikt. Een recruiter heeft over het algemeen de neiging om alles in hun hoofd paraat te hebben. Maar dat kan vaak helemaal niet en is vooral niet handig in overdracht of op het moment dat je rustig op vakantie wilt. Om recruiters binnen jouw uitzendbureau goed samen te laten werken kan jij per recruiter een account aanmaken. Zo zie jij precies wie wat heeft gedaan, welke notitie door wie is geschreven en wat de status in van de voorgestelde gesprekken en welke afspraken per e-mail zijn gemaakt. Onze Recruitment CRM software is super handig en zeer overzichtelijk zodat Recruiters onderling elkaar veel beter kan helpen en zo nog meer plaatsingen voor het uitzendbureau weten te maken.

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Manuel
Meer weten over onze Recruitment Software? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendbureau software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • Support met kennis over de uitzendbranche
  • Software is 24/7 bereikbaar
  • Volledige integratie met jouw uitzendbureau website
Contact opnemen

Alle informatie centraal

Als uitzendbureau is het essentieel om alle informatie centraal te hebben. Uitzendplaats zorgt ervoor dat jouw recruiters, werkzaam bij jouw uitzendbureau, nauwkeurig kunnen bijhouden wie, wat en hoe. Niets is vervelender dan kandidaten meerdere keren door dezelfde recruiter uit te nodigen voor een intakegesprek, wat helaas in de praktijk voorkomt. Met ons recruiter-CRM Uitzendplaats is dit verleden tijd, omdat je gemakkelijk het intakegesprek van je collega kunt raadplegen.

Flexsoftware ontwikkelt slimme software voor uitzendbureaus. Dit is ook de reden waarom wij jullie omgeving binnen Uitzendplaats koppelen aan jullie website, waardoor sollicitaties en inschrijvingen nu allemaal via de website rechtstreeks binnenkomen in het recruitment CRM van Uitzendplaats.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie