Multiposting VONQ

Plaats jouw vacature met gemak op meerdere Jobboards tegelijk met de Multiposting VONQ functie in onze Recruitment CRM software !

👋 Wij helpen je graag verder!

Je vacature op meerdere jobboards

Ontdek de kracht van ons innovatieve ATS platform Uitzendplaats, waarmee je moeiteloos vacatures automatisch plaatst op de door jou gewenste jobboards.

Met ons platform krijg je de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van het netwerk van VONQ en jouw vacatures op zo’n breed mogelijke manier te verspreiden. In onze Recruitment CRM-software kun je na het aanmaken van een vacature deze eenvoudig promoten. Dit doen we in samenwerking met VONQ, tevens eigenaar van InGoedeBanen, die advies geeft over de meest geschikte jobboards. Elk uitzendbureau dat gebruik maakt van Uitzendplaats kan hier direct mee aan de slag. De kosten zijn direct inzichtelijk, en natuurlijk bieden wij een handig overzicht van de jobboards waarop je de vacature hebt geplaatst.

Foto Miguel marketing specialist binnen de uitzendbranche.
Miguel
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendbureau software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • Support met kennis over de uitzendbranche
  • Software is 24/7 bereikbaar
  • Volledige integratie met jouw uitzendbureau website
Contact opnemen

Probeer onze Multiposting van VONQ

Wij merken dat steeds meer uitzendbureaus op zoek zijn naar moderne en gebruiksvriendelijke software voor hun Uitzendbureau. Software inclusief multiposter VONQ.

Om uitzendbureaus te helpen in het maken van de juiste plaatsing. Bieden wij onze software voor de eerste 2 maanden gratis aan. Dit zodat je vooraf kunt dekken hoe handig de werking van Uitzendplaats Recruitment Software voor jouw uitzendbureau is. Bovendien krijg je hierdoor voldoende tijd om op een rustige manier de koppeling tussen Uitzendplaats en de werkzoekenden via jouw website tot stand te brengen.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie