Ook meer CV’s van geïnteresseerde kandidaten ontvangen?

CVplaats helpt jou aan extra kandidaten. Kandidaten zijn altijd actueel en hebben specifiek voor jouw uitzendbureau gekozen. Het aantal CV’s dat je wekelijks ontvangt kunnen wij niet beloven maar het maximale te ontvangen CV’s kun je uiteraard zelf instellen.

👋 Eerste 10 CV’s gratis. Daarna slechts €4,95!

Plaats je CV eenvoudig op CVplaats.

Meer CV’s van geïnteresseerde kandidaten?

Als uitzendbureau ben je altijd op zoek naar goede kandidaten om te plaatsen bij jouw klanten. Hoe meer kandidaten je binnen krijgt, hoe groter de kans op succesvolle plaatsingen.

Flexsoftware die uitzendbureau software ontwikkeld is altijd op zoek naar mogelijkheden om jou als uitzendbureau aan extra kandidaten te helpen. Eén van de oplossingen hiervoor is CVplaats. Daarnaast bieden wij slimme oplossingen binnen onze Uitzendbureau Website en onze zoekmachine binnen Uitzendplaats die constant de nieuwste inschrijvingen bij externe jobboards ophaalt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van CVplaats? Meld je dan aan op Uitzendplaats om van daaruit CVplaats in te stellen. Heb je vragen over het gebruik van CVplaats, neem dan contact op, wij helpen je graag verder.

Let op! CVplaats is geïntegreerd in Uitzendplaats, om CVplaats te kunnen gebruiken moet je dus altijd onze Recruitment CRM Uitzendplaats software gebruiken.

Direct beginnen
Ewoud de Roos, recruiter

Ewoud de Roos

Schoolquare
Volgende review

Ik ben zeer tevreden!

Omdat Flexsoftware gespecialiseerd is in websites voor uitzendbureaus denken ze goed mee met mijn bedrijf. De website moet aansluiten bij mijn uitzendbureau, en dat is precies wat de website doet. We werken nu verder samen met Flexsoftware aan het integreren van slimmigheden in de website. In dit proces helpt Flexsoftware van A tot Z.

Frank Kruizinga, uitzendbureau wijzijntop.

Frank Kruizinga

Wij Zijn Top
Volgende review

Samenwerking

De samenwerking met Flexsoftware is ons heel goed bevallen we maken gebruik van zowel onlineUUR als Uitzendplaats Recruitment Software en dit is allemaal weer gekoppeld met onze website. Tijdens de ontwikkeling van onze website hebben zij ons steeds op de hoogte gehouden, onze wijzingen snel doorgevoerd en komt Flexsoftware telkens met goede suggesties. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een website waar wij trots op zijn!”

Nina Visser eigenaresse My Working Holiday

Nina Visser

My Working Holiday
Volgende review

Goed vindbaar

Flexsoftware zorgt ervoor dat onze website super goed vindbaar is. Zowel organische binnen Google, maar ook de vacatures worden goed gevonden in Google Jobs.

Carst eigenaar Canjers Personeelsbemiddeling.

Carst Numan

Canjers
Volgende review

Professionele aanpak

“Dank voor jullie professionele aanpak! De site en de recruitment crm is top, jullie zijn echte Canjers!”

Caroline, uitzendbureau Equi-Jobs

Caroline

Caroline Pol
Volgende review

Maatwerk

“Wat zijn wij blij verrast met onze nieuwe website, bedacht en ontwikkeld door Flexsoftware! Wat een professionals en meedenkende ontwikkelaars, zij snapten onze eisen qua uitstraling en vormgeving precies en hebben hierdoor naar volle tevredenheid het nieuwe Equi-jobs platform ontwikkeld.”

Frank, Logistic Recruiters

Frank Pikart vd Heuvel

Logistic Recruiters
Volgende review

Altijd bereikbaar

Snel reactie en korte lijnen waardoor hulp altijd snel geboden is. Wij maken gebruik van alle onderdelen van Flexsoftware, website, urenregistratie en recruitment software. Geweldig systeem.

Monqiue van Archytes detachering overheid.

Monqiue Koldenhof

Archytes
Volgende review

Fijne communicatie

Heldere afspraken, fijne communicatie, goede ondersteuning, snelle reacties. Wij zijn erg tevreden en super blij met het resultaat!