Uitzendsoftware ontwikkelaar voor uitzendbureaus.

Flexsoftware ontwikkelt online uitzendsoftware oplossingen voor uitzendbureaus. Al onze producten hebben als doel om jouw uitzendbureau online verder te brengen. Onze producten zijn eenvoudig te begrijpen, effectief en zorgen voor een betere recruitment-, medewerker- (flexwerker) en klantbeleving.

πŸ‘‹ Wij zijn Flexsoftware, wij helpen jou graag verder!

My Working Holiday uitzendbureau voor vakantiebanen, referentie Flexsoftware
Klubb detachering, referentie Flexsoftware
Talentplaats uitzendbureau, referentie Flexsoftware
J.C. Intermediair uitzendbureau, referentie Flexsoftware

Flexsoftware staat voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Wij worden enthousiast wanneer wij slimme uitzendsoftware ontwikkelen dat het werk van de intercedent / recruiter leuker en eenvoudiger maakt.

In de afgelopen 10 jaar dat wij uitzendsoftware voor uitzendbureaus ontwikkelen is er een fantastisch team ontstaan. Een team dat elke dag samen in Groningen op kantoor zorgt voor hoogwaardige uitzendsoftware oplossingen voor uitzendbureaus, hun klanten (opdrachtgevers) en medewerkers (flexwerkers). Wij zetten onze jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche graag in.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware. Foto Miguel marketing specialist binnen de uitzendbranche. Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Contact met Flexsoftware uitzendsoftware
Kantoor Flexsoftware, wij bouwen software voor uitzendbureaus.
Overleg team Flexsoftware
Team Flexsoftware, Brasserie Bestek, locatie: DE STEK in Groningen.

Verhaal achter Flexsoftware

Flexsoftware bouwt uitzendsoftware specifiek voor uitzendbureaus. Al onze producten zijn 100% cloud-based. Dit omdat wij slimme en gebruiksvriendelijke uitzendbureau software willen bouwen waarbij recruiters, medewerkers (flexwerkers) en klanten (relaties) zo min mogelijk hoeven na te denken.

Wij verbeteren onze diensten en producten elke dag opnieuw en worden zo van een steeds grotere toegevoegde waarde voor uitzendbureaus.

Flexsoftware is in 2015 opgericht door Franck Antonides. Franck is thuis in de uitzendbranche. In 2003 startte hij als 21 jarige student (Studie: Personeel, Management en Organisatie) zijn eigen uitzendbureau. Inmiddels is dit uitzendbureau uitgegroeid tot Flexsupport. Flexsupport verzorgt voor uitzendbureaus de volledige Uitzendbureau Backoffice.

Franck is samen met zijn team van 7 ervaren software ontwikkelaars elke dag bezig om steeds meer omslachtige werkprocessen binnen de uitzendbranche te optimaliseren en eenvoudiger te maken. Dit voor de recruiter, maar uiteraard ook voor de Flexwerker en de klant van het uitzendbureau.

Wil je dat wij jouw uitzendbureau ook verder helpen met slimme gebruiksvriendelijke uitzendsoftware? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen
Nina Visser eigenaresse My Working Holiday

Nina Visser

My Working Holiday
Volgende review

Goed vindbaar

Flexsoftware zorgt ervoor dat onze website super goed vindbaar is. Zowel organische binnen Google, maar ook de vacatures worden goed gevonden in Google Jobs.

Carst eigenaar Canjers Personeelsbemiddeling.

Carst Numan

Canjers
Volgende review

Professionele aanpak

β€œDank voor jullie professionele aanpak! De site en de recruitment crm is top, jullie zijn echte Canjers!”

Monqiue van Archytes detachering overheid.

Monqiue Koldenhof

Archytes
Volgende review

Fijne communicatie

Heldere afspraken, fijne communicatie, goede ondersteuning, snelle reacties. Wij zijn erg tevreden en super blij met het resultaat!

Caroline, uitzendbureau Equi-Jobs

Caroline

Caroline Pol
Volgende review

Maatwerk

β€œWat zijn wij blij verrast met onze nieuwe website, bedacht en ontwikkeld door Flexsoftware! Wat een professionals en meedenkende ontwikkelaars, zij snapten onze eisen qua uitstraling en vormgeving precies en hebben hierdoor naar volle tevredenheid het nieuwe Equi-jobs platform ontwikkeld.”

Frank, Logistic Recruiters

Frank Pikart vd Heuvel

Logistic Recruiters
Volgende review

Altijd bereikbaar

Snel reactie en korte lijnen waardoor hulp altijd snel geboden is. Wij maken gebruik van alle onderdelen van Flexsoftware, website, urenregistratie en recruitment software. Geweldig systeem.

Ewoud de Roos, recruiter

Ewoud de Roos

Schoolquare
Volgende review

Ik ben zeer tevreden!

Omdat Flexsoftware gespecialiseerd is in websites voor uitzendbureaus denken ze goed mee met mijn bedrijf. De website moet aansluiten bij mijn uitzendbureau, en dat is precies wat de website doet. We werken nu verder samen met Flexsoftware aan het integreren van slimmigheden in de website. In dit proces helpt Flexsoftware van A tot Z.

Frank Kruizinga, uitzendbureau wijzijntop.

Frank Kruizinga

Wij Zijn Top
Volgende review

Samenwerking

De samenwerking met Flexsoftware is ons heel goed bevallen we maken gebruik van zowel onlineUUR als Uitzendplaats Recruitment Software en dit is allemaal weer gekoppeld met onze website. Tijdens de ontwikkeling van onze website hebben zij ons steeds op de hoogte gehouden, onze wijzingen snel doorgevoerd en komt Flexsoftware telkens met goede suggesties. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een website waar wij trots op zijn!”