Flexsoftware.

Flexsoftware ontwikkelt online software oplossingen voor uitzendbureaus. Al onze producten hebben als doel om jouw uitzendbureau online verder te brengen. Onze producten zijn eenvoudig te begrijpen, effectief en zorgen voor een betere recruitment-, medewerker- (flexwerker) en klantbeleving.

Direct contact

Totaaloplossing voor uw uitzendbureau.

Alles onder één dak: Zo bouwen we Uitzendbureau Website, gekoppeld aan onze Recruitment CRM. We zorgen voor extra kandidaten, genereren traffic op de gepubliceerde vacatures en wanneer de match is gemaakt kunnen de uren worden geaccordeerd.

Het team van Flexsoftware staat voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt. In de afgelopen 10 jaar dat wij software voor  uitzendbureaus ontwikkelen is er een fantastisch team ontstaan. Een team dat elke dag samen in Groningen op kantoor zorgt voor hoogwaardige software oplossingen voor uitzendbureaus, hun klanten en medewerkers. Wij zetten onze jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche graag in.

Direct contact

Verhaal achter Flexsoftware

Flexsoftware bouwt software specifiek voor uitzendbureaus. Al onze producten zijn 100% cloud-based. Dit omdat wij slimme en gebruiksvriendelijke uitzendbureau software willen bouwen waarbij recruiters, medewerkers (flexwerkers) en klanten (relaties) zo min mogelijk hoeven na te denken.

Wij verbeteren ons werk/producten elke dag weer opnieuw en bereiken zo een steeds grotere toegevoegde waarde voor uitzendbureaus.

Flexsoftware is in 2015 opgericht door Franck Antonides. Franck is thuis in de uitzendbranche. In 2003 startte hij als 21 jarige student (Personeel, Management en Organisatie) zijn eigen uitzendbureau. Inmiddels is dit uitzendbureau uitgegroeid tot Flexsupport. Flexsupport verzorgt voor uitzendbureaus de volledige Uitzendbureau Backoffice.

Franck is samen met zijn team van 6 software ontwikkelaars elke dag bezig om steeds meer omslachtige werkprocessen binnen de uitzendbranche te optimaliseren en eenvoudiger te maken voor de recruiter. Maar uiteraard ook voor de Flexwerker en Relatie.

Kunnen wij jouw uitzendbureau ook verder helpen met slimme gebruiksvriendelijke software? Neem gerust contact met ons op.

Alle diensten

Reviews van onze klanten

Word ook zo enthousiast als deze uitzendbureaus.