Vacatureplaats, uitzendbureau vacaturesite

Dit komt omdat Vacatureplaats is gekoppeld aan Uitzendplaats (recruitment CRM software voor uitzendbureaus). Voor alle uitzendbureaus die Uitzendplaats gebruiken is Vacatureplaats gratis. Wil je buiten Uitzendplaats om een vacature plaatsen op Vacatureplaats? Dan betaal je slechts €99,- per vacature.

Jobboard Vacatureplaats. Onderdeel van Flexsoftware (uitzendsoftware)

Vacatureplaats speciaal ontwikkeld
voor uitzendbureaus.

Vacatureplaats vacaturesite is speciaal ontwikkeld voor uitzendbureaus die gebruik maken van onze Recruitment CRM Software Uitzendplaats. Zij mogen gratis vacatures plaatsen op Vacatureplaats waarbij de reacties automatisch in Uitzendplaats terecht komen. Het voordeel hiervan is dat Vacatureplaats dagelijks enorm veel bezoekers heeft, waardoor je als uitzendbureau gratis kandidaten binnen krijgt.

Vacatureplaats wordt dan ook heel veel gebruikt door uitzendbureaus waardoor, Vacatureplaats een actueel en mooi aanbod heeft aan vacatures (werk, banen, jobs, bijbanen, interim opdrachten, detacheringsopdrachten, stages en zzp-opdrachten). Werkzoekenden kunnen binnen Vacatureplaats eenvoudig naar werk zoeken en op vacatures reageren. Solliciteren en je CV plaatsen behoren dan ook tot de mogelijkheden van Vacatureplaats.

Vacatureplaats heeft vacatures door heel Nederland van zowel uitzendbureaus, detacheringsbureaus, werving en selectie bureaus en recruitment bedrijven tot bedrijven waaronder mkb, winkels, multinationals, startups, gemeenten, scholen, ziekenhuizen, overheid en meer. Zo helpen wij talent naar de juiste baan waarbij onze klanten (uitzendbureaus) kunnen stralen.

Bezoek Vacatureplaats
Frank, Logistic Recruiters

Frank Pikart vd Heuvel

Logistic Recruiters
Volgende review

Altijd bereikbaar

Snel reactie en korte lijnen waardoor hulp altijd snel geboden is. Wij maken gebruik van alle onderdelen van Flexsoftware, website, urenregistratie en recruitment software. Geweldig systeem.

Nina Visser eigenaresse My Working Holiday

Nina Visser

My Working Holiday
Volgende review

Goed vindbaar

Flexsoftware zorgt ervoor dat onze website super goed vindbaar is. Zowel organische binnen Google, maar ook de vacatures worden goed gevonden in Google Jobs.

Monqiue van Archytes detachering overheid.

Monqiue Koldenhof

Archytes
Volgende review

Fijne communicatie

Heldere afspraken, fijne communicatie, goede ondersteuning, snelle reacties. Wij zijn erg tevreden en super blij met het resultaat!

Ewoud de Roos, recruiter

Ewoud de Roos

Schoolquare
Volgende review

Ik ben zeer tevreden!

Omdat Flexsoftware gespecialiseerd is in websites voor uitzendbureaus denken ze goed mee met mijn bedrijf. De website moet aansluiten bij mijn uitzendbureau, en dat is precies wat de website doet. We werken nu verder samen met Flexsoftware aan het integreren van slimmigheden in de website. In dit proces helpt Flexsoftware van A tot Z.

Caroline, uitzendbureau Equi-Jobs

Caroline

Caroline Pol
Volgende review

Maatwerk

“Wat zijn wij blij verrast met onze nieuwe website, bedacht en ontwikkeld door Flexsoftware! Wat een professionals en meedenkende ontwikkelaars, zij snapten onze eisen qua uitstraling en vormgeving precies en hebben hierdoor naar volle tevredenheid het nieuwe Equi-jobs platform ontwikkeld.”

Carst eigenaar Canjers Personeelsbemiddeling.

Carst Numan

Canjers
Volgende review

Professionele aanpak

“Dank voor jullie professionele aanpak! De site en de recruitment crm is top, jullie zijn echte Canjers!”

Frank Kruizinga, uitzendbureau wijzijntop.

Frank Kruizinga

Wij Zijn Top
Volgende review

Samenwerking

De samenwerking met Flexsoftware is ons heel goed bevallen we maken gebruik van zowel onlineUUR als Uitzendplaats Recruitment Software en dit is allemaal weer gekoppeld met onze website. Tijdens de ontwikkeling van onze website hebben zij ons steeds op de hoogte gehouden, onze wijzingen snel doorgevoerd en komt Flexsoftware telkens met goede suggesties. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een website waar wij trots op zijn!”