Uitzendbureau software

Onze efficiënt uitzendbureau software biedt een uitgebreide oplossing voor jouw uitzendbureau. Met gebruiksvriendelijke navigatie en een overzichtelijke interface kan je jouw uitzendprocessen moeiteloos beheren.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Overzichtelijk
 • 24/7 bereikbaar
uitzendbureau software onlinUUR. Urenregistratiesysteem voor uitzendbureaus.

Totaaloplossing uitzendbureau software: Efficiëntie en groei voor uitzendbureaus

Innovatieve uitzendbureau software voor een succesvolle toekomst binnen de uitzendbranch.

Als je een uitzendbureau runt, begrijp je ongetwijfeld hoe complex en veeleisend de uitzendbranche kan zijn. Het beheren van uitzendkrachten, klantrelaties en administratieve processen kan een uitdaging zijn. Maar wat als er een totaaloplossing was die al deze aspecten stroomlijnt en jouw uitzendbureau helpt om efficiënter te opereren en tegen de markt in te groeien? Dat is precies wat Flexsoftware biedt met onze uitgebreide uitzendsoftware pakket.

Waarom uitzendbureau software cruciaal is

In de huidige concurrerende markt is het van essentieel belang om jouw uitzendbureau te onderscheiden. Uitzendbureau software speelt een belangrijke rol in het automatiseren van taken, het verminderen van fouten en het verbeteren van de algehele efficiëntie binnen uitzendbureaus. Het stelt jouw in staat om:

Jouw werving stroomlijnen: Met onze software kun je kandidaten beter volgen, sollicitaties efficiënter beheren en de juiste kandidaten sneller plaatsen.

Klantrelaties versterken: Flexsoftware biedt tools om klantrelaties overzichtelijk te onderhouden. Waardoor je jouw klantenkring kunt uitbreiden.

Efficiëntie verbeteren: Door handmatige administratieve taken te verminderen, kun je jouw team meer tijd geven voor flexwerker en klantinteracties.

Nauwkeurigheid garanderen: Onze uitzendbureau software minimaliseert fouten in de gegevens van flexwerkers, klanten en ook de uren die binnenkomen.

Groeimogelijkheden benutten: Door efficiënter te werken, kun je meer gericht zijn op het uitbreiden van jouw activiteiten en het vergroten van jouw marktaandeel.

Waarom Flexsoftware?

Flexsoftware is de keuze voor uitzendbureaus die op zoek zijn naar een eenvoudige maar alles omvattende oplossing. Onze software is ontwikkeld met jouw specifieke behoeften in gedachten en biedt:

Flexibiliteit: Onze uitzendbureau software past bij jouw bedrijfsprocessen, zodat het naadloos in jouw uitzendbureau past. Indien nodig maken wij een maatwerk oplossing voor datgene wat je nog mist voor jouw uitzendbureau.

Gebruiksgemak: Onze intuïtieve interface maakt het gemakkelijk voor jouw medewerkers om aan de slag te gaan zonder uitgebreide training.

Schaalbaarheid: Of je nu een klein bureau bent of een grote speler in de branche, Flexsoftware groeit met je mee.

Ondersteuning: Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het uitzendproces.

Kortom, maak gebruik van de uitzendbureau software van Flexsoftware en krijg niet alleen uitzendbureau software, maar een partner die je helpt om jouw uitzendbureau naar nieuwe hoogten te tillen.

Ontdek de voordelen van Uitzendbureau Software van Flexsoftware

Klaar om de efficiëntie van jouw uitzendbureau te verbeteren en jouw groeipotentieel te benutten? Ontdek vandaag nog wat onze uitzendbureau software pakket voor jouw bedrijf kan doen. Neem contact op met ons team om een demo in te plannen en te ontdekken hoe Flexsoftware je kan helpen slagen.

Logo Uitzendbureau Website, uitzendbureau software.

Uitzendbureau Website

Kandidaten verleiden om via jouw uitzendbureau aan het werk te gaan? Daar heb je een goede website voor nodig. Laat je website door ons bouwen.

Logo Uitzendplaats, uitzendbureau software.

Matchtool Uitzendplaats

Uitzendplaats is 100% cloud-based Recruitment CRM software voor uitzendbureaus. Van het vinden van kandidaten, opdrachtgevers tot het plaatsen van jouw vacatures. Volledig gekoppeld met jouw recruitment website.

Logo onlineUUR, uitzendbureau software.

Urenregistratie OnlineUUR

Is de match gemaakt en gaat de medewerker (Flexwerker) aan het werk? Ons urenregistratiesysteem onlineUUR zorgt ervoor dat de gewerkte uren eenvoudig kunnen worden ingevuld en geaccordeerd (volledig geïntegreerd met Flexsupport (Backoffice voor uitzendbureaus) en Easyflex voor de verloning).

Toegankelijk voor alle apparaten, uitzendbureau software Toegankelijk voor alle apparaten
Volledig in de Cloud
Tegelijkertijd werken met meerdere gebruikers, uitzendbureau software. Tegelijkertijd werken met meerdere gebruikers
Support bij calamiteiten, uitzendbureau software. Support bij calamiteiten
Centrale data met back-up, uitzendbureau software. Centrale data met back-up
Overal 24/7 bereikbaar, uitzendbureau software. Overal 24/7 bereikbaar

Gebruiksvriendelijk en Intuïtief

Een van de meest opvallende kenmerken van onze Flexsoftware uitzendbureausoftware is de gebruiksvriendelijkheid. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, en daarom hebben we een platform (softwarepakket) gecreëerd dat gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken is. Zelfs voor degenen zonder technische achtergrond. Met intuïtieve navigatie en duidelijke instructies kan je snel aan de slag, zonder omslachtige trainingssessies.

Contact opnemen

De kracht van onze: Uitzendbureau software

Effectieve uitzendbureau software cruciaal. Zoek niet verder; onze Flexsoftware Uitzendbureau Software is dé ultieme basis oplossing voor zowel klein als grote uitzendbureaus. Met ons team vanuit Groningen bouwen wij voor uitzendbureaus in heel Nederland uitzendbureau software. Onze software biedt een uitgebreid scala aan krachtige functies die je wervings- en uitzendprocessen naadloos beheren en stroomlijnen.

Gebruiksvriendelijke uitzendbureau software

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. We beseffen dat jouw tijd kostbaar is, daarom hebben we een platform ontwikkeld dat voor recruiters eenvoudig te begrijpen en te gebruiken is. Intuïtieve navigatie en heldere instructies is de manier om ervoor te zorgen dat je snel aan de slag kunt, zonder tijdrovende trainingssessies.

Overzichtelijk beheer van het uitzendproces

Het beheer van jouw uitzendprocessen was nog nooit zo moeiteloos. Onze Flexsoftware Uitzendbureau Software biedt een overzichtelijke interface waarmee je het volledige uitzendproces kunt beheren, van inschrijving op de website tot plaatsing. Dit allemaal om jouw uitzendbureau te laten groeien.

Daarnaast bevat onze Flexsoftware Uitzendbureau Software krachtige diensten als Recruitment Software, Uitzendbureau Websites en Urenregistratie. Deze diensten sluiten naadloos op elkaar aan. Wat resulteert in verbeterde efficiëntie en kostenminimalisatie.

Uitzendbureau software diensten

Daarnaast bevat onze Flexsoftware Uitzendbureau Software krachtige diensten als Recruitment Software, Uitzendbureau Websites en Urenregistratie. Deze diensten sluiten naadloos op elkaar aan. Wat resulteert in verbeterde efficiëntie en kostenminimalisatie.

Kortom, als je op zoek bent naar uitzendbureau software die écht effectief is, dan is onze Flexsoftware Uitzendbureau Software de juiste keus. Het is niet alleen gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, maar bevat ook de essentiële tools om jouw uitzendbureau naar nieuwe hoogten te tillen. Neem vandaag nog de stap en ontdek waarom talloze uitzendbureaus, voor hun succes, onze software gebruiken. Het is jouw sleutel tot een efficiëntere, succesvolle toekomst voor jouw uitzendbureau.

Onze diensten
Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Manuel

Meer te weten komen over onze diensten?

050 – 800 32 85 info@flexsoftware.nl

Uitzendbureau software

 • Efficiëntie in wervingsprocessen
  Uitzendbureau softwarepakket automatiseert veel van de tijdrovende taken die gepaard gaan met het werven en plaatsen van uitzendkrachten. Dit omvat het beheren van vacatures en kandidaten, het bijhouden van sollicitaties en het maken van de plaatsing. Daarnaast bouwen wij ook uitzendbureaus website en hebben wij een super efficiente urenregistratie. Deze automatisering vermindert menselijke fouten en versnelt het hele wervingsproces, waardoor uitzendbureaus sneller gekwalificeerde kandidaten kunnen vinden en plaatsen.
 • Verbeterde kandidaat- en klantrelaties
  Uitzendbureau software helpt bij het bijhouden van gegevens van kandidaten en klanten, waardoor het gemakkelijker wordt om relevante informatie te onthouden en te delen. Dit verbetert de communicatie en relaties met zowel uitzendkrachten als bedrijven die op zoek zijn naar personeel. Het stelt uitzendbureaus ook in staat om snel in te spelen op de behoeften van klanten en kandidaten, wat de klanttevredenheid kan verhogen.
 • Verbeterde Matching en Plaatsing
  Uitzendbureau software helpt bij het maken van de beste match tussen kandidaten en vacatures. Uitzendbureaus kunnen snel en nauwkeurig de juiste kandidaten voor specifieke functies terug vinden. Dit verbetert niet alleen de tevredenheid van klanten door hen gekwalificeerde kandidaten aan te bieden, maar het verhoogt ook de kans op succesvolle plaatsingen. Bovendien kunnen uitzendbureaus door het gemakkelijk kunnen zoeken sneller reageren op dringende personeelsbehoeften van hun klanten.

Maak kennis met onze diensten

Onze uitzendbureau software vormt samen een totaaloplossing binnen de uitzendbranche. Alle uitzendbureau software systeem onderdelen zijn met elkaar verbonden en brengen jouw uitzendbureau verder. Tevens hebben wij een integratie met ons zusterbedrijf Flexsupport (Backoffice voor uitzendbureaus) en onze partner in flex: Easyflex (verloningssoftware).

Logo Vacatureplaats

Vacatureplaats is één van de grootste vacaturesites van Nederland. Voor alle uitzendbureaus die Uitzendplaats gebruiken is het plaatsen van vacatures gratis.

Ontdek Vacatureplaats
Logo Uitzendplaats, onderdeel van Flexsoftware. Software voor uitzendbureaus.

Online kandidaten werven, selecteren, beheren en plaatsen met onze Recruitment CRM software voor uitzendbureaus.

Ontdek Uitzendplaats
Logo CVplaats

CVplaats helpt jou aan extra kandidaten. Kandidaten zijn altijd actueel en hebben specifiek voor jouw uitzendbureau gekozen.

Ontdek CVPlaats
onlineUUR onderdeel van Flexsoftware. Software voor uitzendbureaus.

100% online urenregistratie, contracten digitaal ondertekenen, kostenplaatsen en nog veel meer.

Ontdek onlineUUR
Logo Uitzendbureau Website. Onderdeel van Flexsoftware, software voor uitzendbureaus.

Wil jij een professionele Uitzendbureau Website gekoppeld met Uitzendplaats? Wij bouwen mooie, professionele en vindbare Uitzendbureau Websites.

Ontdek Uitzendbureau Website