Vacature

Per direct Back-end developer gezocht!

Lees meer

Onze diensten

Flexsoftware is gespecialiseerd in het maken van software specifiek voor uitzendbureaus. Wij ontwikkelen en koppelen naadloos uw website, matchtool, urenregistratie en verloningssoftware (Easyflex) zodat uw bedrijfsprocessen efficiënt verlopen.

Wil je meer informatie? Ik vertel je graag meer.

Vacatureplaats is een van de grootste vacaturesites van Nederland. Voor alle uitzendbureaus die Uitzendplaats gebruiken is het plaatsen van vacatures gratis.

Ontdek Vacatureplaats

Online kandidaten werven, selecteren, beheren en plaatsen met onze Recruitment CRM software voor uitzendbureaus.

Ontdek Uitzendplaats

CVplaats helpt jou aan extra kandidaten. Kandidaten zijn altijd actueel en hebben specifiek voor jouw uitzendbureau gekozen.

Ontdek CVPlaats

100% online urenregistratie, contracten digitaal ondertekenen, kostenplaatsen en nog veel meer.

Ontdek onlineUUR

Wil jij een professionele Uitzendbureau Website gekoppeld met Uitzendplaats? Wij bouwen mooie, professionele en vindbare Uitzendbureau Websites.

Ontdek Uitzendbureau Website

Flexsoftware, totaaloplossing
voor uitzendbureaus

Flexsoftware is gespecialiseerd in het maken van software specifiek voor uitzendbureaus. Wij ontwikkelen en koppelen naadloos uw website, matchtool, urenregistratie en verloningssoftware zodat uw bedrijfsproces efficiënt werkt. Onze oplossingen blinken uit in techniek, gebruiksgemak, veiligheid en vindbaarheid op het internet.

Toegankelijk voor alle apparaten
Support bij calamiteiten
Volledig in de Cloud
Tegelijketijd werken met meerdere gebruikers
Centrale data met back-up
Overal bereikbaar

Uitzendbureau website

Wij bieden u GRATIS onze WordPress- Plugin en Thema waarmee u zelf uw professionele uitzendbureau website kunt (laten) maken.

Matchtool Uitzendplaats

Onze Matchtool helpt recruiters om scherp en succesvol te zijn.

Urenregistratie OnlineUUR

Heeft u de juiste matcht gemaakt dan koppelen wij uw de plaatsing: medewerker en klant met uw verloningssoftware. Zodat ook dat process op rolletjes loopt.