Opgelet

Kom naar onze kennissessie: Leer hoe je ChatGPT inzet voor jouw uitzendbureau

Lees hier verder

Professionele Uitzendbureau Websites

Wij bouwen mooie, professionele en goed vindbare Uitzendbureau Websites. Wij kennen de uitzendbranche, beheersen de software en zorgen voor meer kandidaten en klanten door middel van een goede uitzendbureau website. Laat ook jouw Uitzendbureau Website door ons ontwikkelen. Wij zijn voordelig, snel en professioneel. Dit komt omdat wij alle technische functionaliteiten zoals vacature plaatsen, solliciteren, inschrijven, vacatures zoeken, Google Jobs, Vacature Alert etc. allemaal al hebben gebouwd in onze WordPress Uitzendbureau Website plugin. Uiteraard is de plugin gekoppeld aan Uitzendplaats Recruitment CRM.

Meer informatie? Ik vertel je graag meer!

Website Uitzendbureau Terminal Recruiters. Onderdeel van Flexsoftware (uitzendsoftware)

Functionaliteiten van jouw volgende Uitzendbureau Website

Na jaren ervaring met het bouwen van Uitzendbureau Websites weten wij als geen ander waaraan uw Uitzendbureau Website moet voldoen.

Google Jobs

Laat jouw vacatures uitblinken op Google Jobs. De koppeling van vacatures met Google Jobs is 100% automatisch geregeld door onze Uitzendbureau Website Plugin!

Meer informatie
Gebruik een Google SSL-certificaat

Vacature zoekbalk

Verwijs bezoekers op je Uitzendbureau Website direct naar de vacatures op jouw website met de vacature zoekbalk.

Direct beginnen

Koppeling met Uitzendplaats

Je Uitzendbureau Website perfect gekoppeld met Uitzendplaats. Al jouw kandidaten, vacatures en sollicitaties op één centrale plek! Super handig.

Informatie Uitzendplaats

Vacature plaatsen

Vacatures kun je plaatsen vanuit Uitzendplaats. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw klanten gratis of tegen betaling vacatures op jouw Uitzendbureau Website te laten plaatsen!

Vertel mij meer

Jouw website op elke device

Je Uitzendbureau Website wordt zo opgebouwd dat het op elk device goed zichtbaar en gebruiksvriendelijk is. Mobiel, tablet en computer, geen probleem!

Direct beginnen

Frank Kruizinga

Wij Zijn Top
Volgende review

Samenwerking

De samenwerking met Flexsoftware is ons heel goed bevallen we maken gebruik van zowel onlineUUR als Uitzendplaats Recruitment Software en dit is allemaal weer gekoppeld met onze website. Tijdens de ontwikkeling van onze website hebben zij ons steeds op de hoogte gehouden, onze wijzingen snel doorgevoerd en komt Flexsoftware telkens met goede suggesties. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een website waar wij trots op zijn!”

Ewoud de Roos

Schoolquare
Volgende review

Ik ben zeer tevreden!

Omdat Flexsoftware gespecialiseerd is in websites voor uitzendbureaus denken ze goed mee met mijn bedrijf. De website moet aansluiten bij mijn uitzendbureau, en dat is precies wat de website doet. We werken nu verder samen met Flexsoftware aan het integreren van slimmigheden in de website. In dit proces helpt Flexsoftware van A tot Z.

Caroline

Caroline Pol
Volgende review

Maatwerk

“Wat zijn wij blij verrast met onze nieuwe website, bedacht en ontwikkeld door Flexsoftware! Wat een professionals en meedenkende ontwikkelaars, zij snapten onze eisen qua uitstraling en vormgeving precies en hebben hierdoor naar volle tevredenheid het nieuwe Equi-jobs platform ontwikkeld.”

Carst Numan

Canjers
Volgende review

Professionele aanpak

“Dank voor jullie professionele aanpak! De site en de recruitment crm is top, jullie zijn echte Canjers!”

Frank Pikart vd Heuvel

Logistic Recruiters
Volgende review

Altijd bereikbaar

Snel reactie en korte lijnen waardoor hulp altijd snel geboden is. Wij maken gebruik van alle onderdelen van Flexsoftware, website, urenregistratie en recruitment software. Geweldig systeem.

Monqiue Koldenhof

Archytes
Volgende review

Fijne communicatie

Heldere afspraken, fijne communicatie, goede ondersteuning, snelle reacties. Wij zijn erg tevreden en super blij met het resultaat!

Nina Visser

My Working Holiday
Volgende review

Goed vindbaar

Flexsoftware zorgt ervoor dat onze website super goed vindbaar is. Zowel organische binnen Google, maar ook de vacatures worden goed gevonden in Google Jobs.