Recruitment software voor Uitzendbureaus

100% cloudbased Recruitment CRM software voor uitzendbureaus waarin je snel en eenvoudig kunt zoeken binnen jouw kandidaten, klanten, contactpersonen en vacatures. Uiteraard kun je ook gespreksnotities aanmaken, agenda’s beheren en is Uitzendplaats volledig gekoppeld aan jouw Uitzendbureau Website, zodat je precies kunt zien wie, wanneer op welke vacature heeft gereageerd.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.

Ook tijd besparen met ons CRM systeem? Ik help je graag!

Recruitment CRM online
Klubb detachering
Canjers Personeelsbemiddeling
Inavanti IT detacheringsbureau
Uitzendbureau website JC Intermediair.

Functionaliteiten Uitzendplaats

Omdat wij zelf uit de uitzendbranche komen weten wij waaraan uitzendbureau software moet voldoen.

Kandidaten overzichtelijk

Je kunt handmatig kandidaten aanmaken, maar nog mooier is het wanneer kandidaten zich inschrijven of solliciteren op jouw uitzendbureau website. Notities, documenten, sollicitaties, voorstellen en meer inbegrepen.

Direct beginnen
Vacature CRM gekoppeld met website

Mailen met kandidaten

Vanuit Uitzendplaats rechtstreeks kunnen mailen en mails kunnen ontvangen? Nooit meer correspondentie kwijt. Ook kun je eenvoudig mail templates aanmaken die je vervolgens per e-mail kunt kiezen en automatisch kunt laten invullen.

Vertel mij meer
Recruitment software Uitzendplaats. Onderdeel van Flexsoftware (uitzendsoftware)

Zoekmachine voor kandidaten

Onze slimme zoekmachine toont realtime de nieuwste kandidaten (CV’s) van de grootste jobboards van Nederland. O.a. Werk.nl, Uitzendbureau.nl, Jobbird, Nationale Vacaturebank en meer. Voor slechts €4,95 per stuk kun je al kandidaten benaderen.

Direct beginnen
Samenwerking First2Find. Eenvoudig snel kandidaten vinden in onze uitzendbureau software.

Promoot jouw vacatures

Binnen onze Recruitment CRM Uitzendplaats kun je een vacature na het aanmaken
eenvoudig multiposten naar 2000 andere jobboards. Zowel betaald als gratis. Elk
uitzendbureau dat gebruik maakt van Uitzendplaats kan hier meteen mee aan de slag.

Dit wil ik
Multiposting vacatures voor uitzendbureaus.

Planning tool

Momenteel werken wij druk aan een planning tool om je kandidaten te kunnen plannen. Hierover later meer!

Meer informatie
Planning software voor uitzendbureaus.

Gekoppeld

Uitzendplaats is eenvoudig te koppelen met jouw Uitzendbureau Website. Maar wij koppelen ook met CVplaats en Vacatureplaats. Hierdoor creëer je meer kandidaten en klanten, dit verhoogt de omzet.

Meer informatie
Website Uitzendbureau Terminal Recruiters. Onderdeel van Flexsoftware (uitzendsoftware)

Gebruiksvriendelijke recruitment software

Wij richten onze uitzendbureau software zo in dat je binnen Uitzendplaats heel eenvoudig de juiste matches tussen kandidaten en vacatures legt. Dit doen wij o.a. door middel van duidelijke overzicht pagina’s, filters en tags.

Daarnaast zorgen wij voor een koppeling tussen jouw eigen Uitzendbureau Website en onze werving- en selectiesoftware Uitzendplaats. Ook hebben wij een koppeling met verloningssoftware en Flexsupport (backoffice voor uitzendbureaus).

Tijdwinst
Binnen Uitzendplaats heb je direct overzichtelijk welke kandidaten, klanten en vacatures (aanvragen) je beheert. Hierdoor kun je heel eenvoudig zoeken en filteren om de juiste kandidaat voor de betreffende openstaande vacature naar voren te halen.

Online
Uitzendplaats recruitmentsoftware is 24/7 online en overal toegankelijk. Je hebt dan ook niet alleen op kantoor maar ook bij de klant en onderweg altijd je gegevens bij de hand.

Direct beginnen
Nina Visser eigenaresse My Working Holiday

Nina Visser

My Working Holiday
Volgende review

Goed vindbaar

Flexsoftware zorgt ervoor dat onze website super goed vindbaar is. Zowel organische binnen Google, maar ook de vacatures worden goed gevonden in Google Jobs.

Frank Kruizinga, uitzendbureau wijzijntop.

Frank Kruizinga

Wij Zijn Top
Volgende review

Samenwerking

De samenwerking met Flexsoftware is ons heel goed bevallen we maken gebruik van zowel onlineUUR als Uitzendplaats Recruitment Software en dit is allemaal weer gekoppeld met onze website. Tijdens de ontwikkeling van onze website hebben zij ons steeds op de hoogte gehouden, onze wijzingen snel doorgevoerd en komt Flexsoftware telkens met goede suggesties. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een website waar wij trots op zijn!”

Ewoud de Roos, recruiter

Ewoud de Roos

Schoolquare
Volgende review

Ik ben zeer tevreden!

Omdat Flexsoftware gespecialiseerd is in websites voor uitzendbureaus denken ze goed mee met mijn bedrijf. De website moet aansluiten bij mijn uitzendbureau, en dat is precies wat de website doet. We werken nu verder samen met Flexsoftware aan het integreren van slimmigheden in de website. In dit proces helpt Flexsoftware van A tot Z.

Caroline, uitzendbureau Equi-Jobs

Caroline

Caroline Pol
Volgende review

Maatwerk

“Wat zijn wij blij verrast met onze nieuwe website, bedacht en ontwikkeld door Flexsoftware! Wat een professionals en meedenkende ontwikkelaars, zij snapten onze eisen qua uitstraling en vormgeving precies en hebben hierdoor naar volle tevredenheid het nieuwe Equi-jobs platform ontwikkeld.”

Frank, Logistic Recruiters

Frank Pikart vd Heuvel

Logistic Recruiters
Volgende review

Altijd bereikbaar

Snel reactie en korte lijnen waardoor hulp altijd snel geboden is. Wij maken gebruik van alle onderdelen van Flexsoftware, website, urenregistratie en recruitment software. Geweldig systeem.

Carst eigenaar Canjers Personeelsbemiddeling.

Carst Numan

Canjers
Volgende review

Professionele aanpak

“Dank voor jullie professionele aanpak! De site en de recruitment crm is top, jullie zijn echte Canjers!”

Monqiue van Archytes detachering overheid.

Monqiue Koldenhof

Archytes
Volgende review

Fijne communicatie

Heldere afspraken, fijne communicatie, goede ondersteuning, snelle reacties. Wij zijn erg tevreden en super blij met het resultaat!