Uitzendplaats

Recruitment CRM software voor uitzendbureaus 100% cloud-based. Waarin je snel en eenvoudig kunt zoeken binnen jouw kandidaten, klanten, contactpersonen en vacatures. Uiteraard kun je ook gespreksnotities aanmaken, agenda beheren en is Uitzendplaats volledig gekoppeld aan jouw Uitzendbureau Website zodat je precies kunt zien wie op welke vacature heeft gereageerd en wanneer.

Bezoek uitzendplaats

Functionaliteiten Uitzendplaats

Omdat wij zelf uit de uitzendbranche komen weten wij waaraan uitzendbureau software moet voldoen.

Toegankelijk voor alle apparaten
Volledig in de Cloud
Support bij calamiteiten
Tegelijkertijd werken met meerdere gebruikers
Overal bereikbaar
Centrale data met back-up

Wij maken jouw werk eenvoudiger.

Wil jij een centraal overzicht van kandidaten en vacatures waarin je snel en eenvoudig kunt zien welke kandidaten met jouw vacature matchen, om deze kandidaat dan vervolgens direct online door te kunnen zetten naar jouw klant?

Tijdwinst

Binnen Uitzendplaats heb je overzichtelijk welke kandidaten, klanten en vacatures (aanvragen) je beheert. Hierdoor kun je heel eenvoudig zoeken en filteren om de juiste kandidaat voor de betreffende openstaande vacature naar boven te halen.

Online

Uitzendplaats recruitmentsoftware is volledig online. Je hebt dan ook niet alleen op kantoor maar ook bij de klant en onderweg altijd je gegevens bij de hand.

Gekoppeld

Uitzendplaats is eenvoudig te koppelen met jouw Uitzendbureau Website. Maar wij koppelen ook met CVplaats en Vacatureplaats. Hierdoor creëer je meer kandidaten en klanten, dit verhoogt de omzet.

Gebruiksvriendelijke recruitment software

Wij richten onze software zo in dat je binnen Uitzendplaats heel eenvoudig de juiste matches tussen kandidaten en vacatures legt. Dit doen wij doormiddel van duidelijke overzicht pagina’s, filters en tags etc.

Daarnaast zorgen wij voor een koppeling tussen jouw eigen uitzendbureau website en onze werving- en selectiesoftware Uitzendplaats. Ook hebben wij een koppeling met verloningssoftware en Flexsupport (payroll backoffice voor uitzendbureaus).

Bezoek Uitzendplaats