Kandidaten, sollicitaties, inschrijvingen en CV’s ontvangen

Houd het volledige sollicitatieproces van je kandidaten, CV’s en vacatures overzichtelijk met behulp van onze gebruiksvriendelijke Recruitment CRM software.

👋 Wij helpen u graag verder!

Kandidaten, sollicitaties, inschrijvingen en CV’s ontvangen

Ontvang documenten met CRM software! Natuurlijk kan jij handmatig kandidaten aanmaken en beheren in Uitzendplaats. Nog mooier is wanneer de sollicitaties of inschrijvingen vanuit jouw uitzendbureau website kan jij eenvoudig van een sollicitatie weer een kandidaat maken. Zoek, vind en beheer al jouw kandidaten met één overzichtelijke Recruitment CRM software.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Franck
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel u er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • Support met kennis over de uitzendbranche
  • Software is 24/7 bereikbaar
  • Volledige integratie met jouw uitzendbureau website
Contact opnemen

Uitzendbureau website

Uitzendbureau Website is een onderdeel van Flexsoftware. Flexsoftware is gespecialiseerd in het maken van uitzendbureau software specifiek voor uitzendbureaus. Wij ontwikkelen en koppelen naadloos jouw website, matchtool, urenregistratie en verloningssoftware zodat jouw bedrijfsproces efficiënt verloopt. Houd het volledige sollicitatieproces van jouw kandidaten, CV’s en vacatures overzichtelijk met behulp van onze gebruiksvriendelijke Recruitment CRM-software. Op zoek naar software, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en vindbaarheid op het internet? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie