Documenten beheer

Beheer ordelijk en overzichtelijk al jouw documenten met onze gebruiksvriendelijke Recruitment CRM software

👋 Wij helpen je graag verder!

Documenten beheer

Wil je graag documenten kunnen toevoegen en creëren voor klanten, vacatures of kandidaten? Bij Uitzendplaats kun je gemakkelijk documenten uploaden of slepen, waardoor ze overzichtelijk worden gerubriceerd. Bovendien kun je ook documenten aanmaken, automatisch laten invullen en opslaan bij de betreffende kandidaat, klant of vacature. Dankzij onze Recruitment CRM-software is documentbeheer nog nooit zo eenvoudig geweest.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Franck
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendbureau software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • Support met kennis over de uitzendbranche
  • Software is 24/7 bereikbaar
  • Volledige integratie met jouw uitzendbureau website
Contact opnemen

Voordelen documenten beheer

1. Efficiëntie: Documentbeheersysteem binnen Uitzendplaats stel recruiters in staat om documenten gemakkelijk te vinden en te delen. Dit verhoogt de efficiëntie doordat recruiters minder tijd hoeven te besteden aan het zoeken naar specifieke documenten of het handmatig bijwerken van bestanden.

2. Nauwkeurigheid: Door het gebruik van documentbeheersoftware kunnen uitzendbureaus de nauwkeurigheid van hun documenten verbeteren. Dit zorgt ervoor dat documenten altijd up-to-date zijn en dat er geen sprake is van verouderde of incorrecte informatie.

3. Beveiliging: De documenten achter de beveiligingsfuncties van Uitzendplaats Recruitment Software zorgt voor bescherming van de documenten. Dit helpt organisaties om te voldoen aan regelgeving (AVG) en om datalekken te voorkomen.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie