Urenregistratie
in eigen huisstijl

Verbeter jouw professionele uitstraling door een urenregistratie te gebruiken die naadloos aansluit bij de huisstijl van jouw uitzendbureau.

Meer informatie over onlineUUR? Neem contact op.

Pas je eigen huisstijl toe

Aangezien jouw werknemers (flexwerkers) en opdrachtgevers (relaties) gebruikmaken van onlineUUR voor urenregistratie, is het belangrijk dat de interface herkenbaar is aan de huisstijl van jouw uitzendbureau. Dit is gemakkelijk te realiseren binnen onlineUUR. In de instellingen voor het thema kun je een basiskleur selecteren, je logo uploaden en een achtergrondafbeelding toevoegen voor het inlogscherm. Op deze manier kun je het urenportaal moeiteloos aanpassen aan de huisstijl van jouw uitzendbureau. Dit draagt bij aan de bevestiging en herkenbaarheid voor jouw werknemers en opdrachtgevers wanneer zij hun uren invullen en accorderen in het urenregistratie portaal.

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Manuel
Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendbureau software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke uitzendsoftware diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Urenregistratie!

Steeds meer uitzendbureaus kiezen voor het urenregistratiesysteem onlineUUR, dat staat voor hoge kwaliteit dankzij onze urenregistratie ervaring sinds 2011 en uitgebreide kennis van de uitzendbranche en Easyflex verloningssoftware door onze ervaren softwareontwikkelaars. Hierdoor is de koppeling met de daadwerkelijke uitbetaling van de uren uitstekend. Bovendien profiteren we van directe feedback van gebruikers via ons zusterbedrijf, Flexsupport Backoffice voor Uitzendbureaus, dat ook onlineUUR gebruikt. Ondanks onze lange staat van dienst blijven we innoveren en benutten we de nieuwste technologieën. Enkele jaren geleden hebben we onze volledige software herschreven om up-to-date te blijven en te kunnen inspelen op de snelle ontwikkelingen in de uitzendbranche.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie