Flexibele inrichting

onlineUUR urenregistratie biedt een grote mate van flexibiliteit in zijn configuratie, waardoor het mogelijk is om verschillende locaties en werkmaatschappijen te verbinden met één of meerdere urenportalen.

Meer informatie urenregistratie? Neem contact op.

Flexibele urenregistratie

OnlineUUR urenregistratie onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde flexibiliteit binnen de uitzendbranche. Met gemak kun je meerdere locaties aan één of meerdere portalen koppelen, evenals diverse administraties (werkmaatschappijen). Of je nu vanuit één naam communiceert met het publiek en de verloning uitvoert via meerdere bv’s (of andersom), wij kunnen dit naadloos voor je inrichten. Onze urenregistratie past zich volledig aan jouw werkbare uitzendflow aan.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Franck
Meer weten over onze urenregistratie? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke uitzendsoftware diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Locaties en werkmaatschappijen!

onlineUUR past zich aan aan de locaties en werkmaatschappijen binnen de Easyflex verloningssoftware, wat van essentieel belang is. De integratie tussen onlineUUR en Easyflex zorgt ervoor dat de goedgekeurde uren effectief worden overgebracht van onlineUUR naar Easyflex voor facturatie en verloning. Met Easyflex creëert onlineUUR één of meerdere urenportalen op basis van de locaties en werkmaatschappijen. Dit illustreert de uitgebreide flexibiliteit van onlineUUR, waardoor diverse soorten uitzendbedrijven – waaronder uitzendbureaus, payrollbedrijven en uitzendbureau backoffice bedrijven – er eenvoudig mee kunnen werken. Bijvoorbeeld, Flexsupport uitzendbureau backoffice heeft voor elke locatie een apart urenportaal, terwijl een ander uitzendbureau één enkel urenportaal heeft voor alle 25 locaties. Dit biedt niet alleen flexibiliteit maar ook overzicht, vooral voor de overkoepelende intermediairs die vanuit het bovengelegen cluster werken, omdat zij kunnen meekijken en aanpassingen kunnen doen tijdens het goedkeuren van uren. En dat is geweldig!

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie