Registratie

De registratie begint bij Easyflex. Op het moment dat een nieuwe flexwerker of klant daar actief wordt gezet, ontvangt de desbetreffende flexwerker en/of klant via onlineUUR een welkomstbericht (e-mail), waardoor hij/zij kan inloggen.

Ook een urenregistratiesysteem dat werkt? Neem contact op.

Registratie bij OnlineUUR

Registratie begint bij de verloningssoftware van Easyflex. Zodra een nieuwe flexwerker of klant daar actief wordt ingesteld, ontvangt de betreffende flexwerker en/of klant via onlineUUR een welkomstbericht (e-mail), waarmee zij kunnen inloggen in het urenregistratiesysteem van onlineUUR.

Het welkomstbericht bevat een activatiecode waarmee klanten en flexwerkers kunnen inloggen in hun eigen omgeving binnen het uitzendbureauportaal van onlineUUR. Daarna past het systeem zich automatisch aan, waarbij ze al dan niet hun uren kunnen invullen en/of accorderen, afhankelijk van hoe het voor hen is ingesteld.

Wil je ook een vlekkeloze urenregistratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een demo.

Anne, software ontwikkelaar binnen de uitzendbranche.
Anne
Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke uitzendbureau software diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Ontwikkeling urenregistratie

In 2011 zijn we gestart met ons allereerste urenregistratiesysteem. Destijds werkten de huidige softwareontwikkelaars van Flexsoftware vanuit een grote payrollorganisatie in Groningen, die gebruikmaakte van de verloningssoftware UBplus. Aangezien UBplus geen online urenregistratiesysteem aanbood en er in de markt naast de basis E-uur geen andere urenregistratiesystemen beschikbaar waren, besloten we tot samenwerking. Deze samenwerking was zo succesvol dat UBplus aanzienlijk groeide en uiteindelijk werd overgenomen door Helloflex. Na meer dan 5 jaar moesten we de samenwerking beëindigen. Flexsoftware ging vervolgens verder met de ontwikkeling van een nog geavanceerder urenregistratiesysteem, genaamd onlineUUR. Dit systeem is naadloos geïntegreerd met Easyflex en functioneert uitstekend.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie