Vacature detail

Plaats vanuit onze Recruitment Software Uitzendplaats eenvoudig en direct vacatures op jouw uitzendbureau website.

👋Toepassen op je eigen uitzendbureau website? Wij helpen je graag verder.

Vacature plaatsen

Jouw vacature eenvoudig beheren en plaatsen op je uitzendbureau website? Dankzij onze Recruitment Software Uitzendplaats kun je eenvoudig vacatures aanmaken en publiceren op je website. Uitzendplaats zorgt voor overzicht van al jouw vacatures. Zo kun je notities plaatsen, maar ook jouw vacatures koppelen aan recruiters en klanten. Zodat je precies weet welke vacatures nog openstaan bij welke klant. Daarnaast heb je overzichtelijk welke sollicitaties je op welke vacature hebt binnengekregen.

Anne, software ontwikkelaar binnen de uitzendbranche.
Anne
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijk software
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Vacature op jouw website!

Het is belangrijk dat jouw vacature de aandacht trekt van jouw bezoekers op de website. Op het moment dat wij jouw uitzendbureau website bouwen houden we hiermee direct rekening in het ontwerp. Daarnaast is het ook belangrijk dat jouw vacatures ook goed vindbaar zijn in Google + Google Jobs. Wij zorgen dat dit meegenomen wordt vanuit de juiste indexeringsregels van Google. Voor de vindbaarheid is het daarnaast belangrijk dat je goede vacature teksten schrijft met daarin de juiste zoekwoorden als plaats en vacaturetitel.

Zorg altijd voor uitgebreide vacature teksten, je ziet steeds meer recruiters die zich er gemakkelijk af maken. Dat is jammer van de energie die je erin stopt. Goede vacature teksten die ook nog eens goed gevonden worden is moeilijk. Bij vragen hierover bel ons hier gerust voor.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie