Recruiter profiel

Welke recruiter hoort bij welke vacature? Maak jouw vacature persoonlijk met een mooie afbeelding van de recruiter die verantwoordelijk is voor de betreffende vacature.

👋 Wij vertellen je graag meer! Neem contact op.

Plaats een recruiter bij de vacature

Welke recruiter hoort bij welke vacature? Aandacht en persoonlijke uitstraling is voor bezoekers van jouw website heel belangrijk. Zeker op het moment dat men via Google direct op een vacature terecht komt. Wij raden dan ook altijd aan om de betreffende recruiter bij de vacature weer te geven. Dit zorgt voor een persoonlijke uitstraling wat de conversie verhoogt van daadwerkelijke sollicitaties. Daarnaast heeft het als voordeel dat de sollicitant weet met wie hij of zij te maken gaat krijgen. Dit brengt de drempel om daadwerkelijk te solliciteren omlaag. Dit is wel zo prettig!

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Manuel
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijk software
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Recruiter profiel!

Binnen Uitzendplaats Recruitment Software CRM heeft elke recruiter een eigen profiel. Dit profiel word gekenmerkt met een afbeelding van de recruiter. Omdat Uitzendplaats gekoppeld in met de uitzendbureau website. Kunnen wij per vacature weergeven welke recruiter verantwoordelijk is. Op de website verschijnt dan geheel automatische de juiste recruiter bij de vacature. Dit is voor elk uitzendbureau een echte aanrader. Alleen bij de uitzendbureaus met 1 recruiter is dit niet altijd verstandig om te doen. In dat geval kunnen wij hiervoor een andere opzet inregelen.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie