Invullen namens werknemer of opdrachtgever

Als intermediair heb je jouw eigen urenregistratieomgeving in onlineUUR. Van daaruit kun je heel eenvoudig de urenbriefjes namens de klant of werknemer bekijken en invullen.

Meer informatie over de over onze urenregistratie? Neem contact op.

Wil jij meekijken met je klant of werknemer?

Als uitzendbureau wil je natuurlijk namens de werknemer of opdrachtgever het urenbriefje kunnen bekijken en indien nodig invullen. Wanneer je de uren aanpast, worden deze wijzigingen altijd gelabeld als ‘aangepast door intermediair’, zodat achteraf voor iedereen duidelijk is hoe de uren zijn ingevoerd. Bovendien kun je in het urenregistratiesysteem instellen dat je standaard als intermediair (uitzendbureau) de uren invult of accordeert. Op die manier ontvang je een melding per e-mail om het urenbriefje te accorderen. Dit is met name handig voor werknemers of opdrachtgevers die geen toegang hebben tot een computer. Hierdoor kun je toch op dezelfde manier de uren eenvoudig naar Easyflex sturen voor de daadwerkelijke verloning.

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Manuel
Meer weten over onze urenregistratie? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke uitzendsoftware diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Urenbriefjes invullen en accorderen!

Zowel jij als intermediair, de flexwerker (die we in onlineUUR ‘werknemer’ noemen) en de opdrachtgever hebben een omgeving waarin ze hun uren kunnen invullen of accorderen. Als intermediair kun je eenvoudig bij de plaatsing aangeven wie wat moet doen: wie begint met invullen en wie moet er accorderen, en zo ja, door wie. onlineUUR is hierin zeer flexibel, waardoor je bij elke plaatsing een aparte werkwijze voor ureninvulling en accordering kunt instellen. Dit zorgt ervoor dat de uren altijd correct worden ingevuld en geaccordeerd, wat resulteert in juiste uitbetalingen en facturen. Bovendien houdt het urenregistratiesysteem onlineUUR precies bij wie welke handeling heeft verricht. Hierdoor kan altijd een antwoord worden gegeven op vragen met betrekking tot de gewerkte uren en de goedkeuring ervan. Partijen die mogelijk om deze informatie kunnen vragen zijn onder andere: klanten, werknemers, de Belastingdienst, ABU, NBBU en NEN 4400-1 certificeringsinstanties.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie