Reserveringen

In onlineUUR worden de reserveringen voor vakantiegeld en vakantiedagen nauwkeurig bijgehouden en weergegeven, waardoor er minder vragen zijn over deze saldi door de flexwerkers.

Meer informatie reserveringen in onze urenregistratie? Neem contact op.

Weten wat de openstaande reserveringsstand is?

Wil jij als uitzendbureau of jouw flexwerker weten wat de openstaande reserveringsstand is? Dit kan heel eenvoudig in onlineUUR. De reserveringen voor vakantiegeld en vakantiedagen worden namelijk actueel bijgehouden. Dit bespaart tijd, omdat je geen vragen meer krijgt over de opgebouwde reserveringen van jouw flexwerkers. Zij kunnen zelf direct en in één oogopslag zien wat de stand van de reserveringen is. Deze informatie is te vinden op het dashboard in onlineUUR urenregistratie. Uiteraard kunnen ze de stand van hun reservering ook altijd terugvinden onderaan op de loonstrook. Omdat reserveringen belangrijk zijn voor flexwerkers, tonen we deze direct op het dashboard. Dit maakt het gemakkelijker voor hen, aangezien het lezen van een loonstrook vaak nogal lastig kan zijn.

Anne, software ontwikkelaar binnen de uitzendbranche.
Anne
Meer weten over reservingen in onze urenregistratie? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke software diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Reserveringen vakantie uren opnemen!

Reserveringen zoals vakantie-uren en ADV-uren kunnen ook worden opgenomen. Binnen het urenregistratiesysteem onlineUUR is het mogelijk om op dagen dat er niet gewerkt is toch vakantie-uren op te geven. Het voordeel hiervan is dat flexwerkers niet meer hoeven te bellen om aan te geven dat ze hun vakantie-uren willen opnemen. Ze kunnen dit eenvoudig zelf invullen in hun wekelijkse urenbriefje. Het urenregistratiesysteem, in combinatie met de verloningssoftware Easyflex, is vervolgens zo opgebouwd dat er nooit meer reserveringen kunnen worden opgenomen dan er daadwerkelijk zijn opgespaard.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie