Vacatures zoeken

Laat werkzoekenden snel passende vacatures vinden op jouw uitzendbureau website.

👋 Jouw nieuwe uitzendbureau website laten bouwen? Neem contact met ons op!

Vacatures zoeken

Een werkzoekende bezoekt jouw Uitzendbureau Website omdat hij op zoek is naar passende vacatures. Wanneer je dat weet, begrijp je ook dat het heel belangrijk is dat jouw vacature met een paar klikken te vinden is. Onze slimme search engine van Elasticsearch is speciaal ontwikkeld zodat het direct de juiste vacature oplicht. Daarnaast zijn filters zoals zoeken op afstand en locatie eenvoudig en gebruiksvriendelijk in te bouwen in jouw Uitzendbureau Website.

Anne, software ontwikkelaar binnen de uitzendbranche.
Anne
Zorg dat ook jou vacatures vindbaar zijn? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendbureau software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme uitzendsoftware te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijk uitzendbureau software
  • Enthousiast ontwikkelteam op locatie in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Elasticsearch!

Elasticsearch is een in 2010 gecreëerde analytics tool en zoekmachine die gebruik maakt van open source technologie. De oplossing is gebouwd met Apache Lucene en ontwikkeld in Java. Met Elasticsearch kun je in near-realtime grote datasets opslaan, doorzoeken en analyseren. Als hart van de Elastic Stack worden jouw gegevens binnen Uitzendplaats Recruitment Software CRM centraal opgeslagen voor razendsnel zoeken, verfijnde relevantie en krachtige analyses die gemakkelijk kunnen worden geschaald. Elesticsearch vormt de basis van onze Recruitment software en daarmee ook onze uitzendbureau websites die wij voor uitzendbureaus ontwikkelen. Laat jouw website ook razendsnel en nauwkeurig zoeken voor het beste resultaat richting jouw online bezoekers.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie