Google Maps

Laat op een landkaart zien waar al jouw vacatures zich bevinden. Mooi en overzichtelijk met Google Maps

👋 Meer informatie? Neem dan contact op.

Google Maps

Wil jij op jouw website laten zien waar de werklocatie van de vacature zich bevindt? Wij kunnen dit voor je inbouwen, zowel op de vacature overzichtspagina als bij elke individuele vacaturepagina. Dit is super gebruiksvriendelijk voor werkzoekenden want hiermee kunnen ze zien waar het werk zich bevindt en of deze afstand goed is af te leggen.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Franck
Meer weten over Google Maps op jouw website? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke software diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Google Maps!

Google Maps is de online kaartendienst van Google waarmee geografische locaties opgezocht kunnen worden. Google Maps is een online dienst van Google en beschikbaar op pc, tablet en smartphone. Het maakt het mogelijk om bedrijven en locaties op te zoeken, routenavigatie op te starten (in auto, via het openbaar vervoer, met de fiets of te voet), luchtfoto’s (op veel plaatsen ook in 3D) te bekijken. Het is ook de toegangspoort tot Google Streetview en Google Flights. De focus van Google Maps ligt op het tonen van bedrijven en winkels. Google Maps toont hierbij aanvullende informatie, zoals de website, het telefoonnummer en het adres. Ondernemers krijgen de kans om hun bedrijf letterlijk “op de kaart te zetten”. Er worden ook advertenties getoond.

Sinds april 2007 is het mogelijk om bij Google Maps een gepersonaliseerde kaart aan te maken. Hierdoor kunnen wij Google Maps gebruiken om jouw vacatures of kandidaten online met Google Maps aan jouw bezoekers op de website te tonen. Steeds meer uitzendbureaus maken hiervan gebruik. Dit omdat bezoekers zo precies kunnen zien welke vacatures bij hen in de buurt zijn.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie