Google Analytics

Wil jij inzicht krijgen in het verkeer en de acties op jouw Uitzendbureau Website om aan de hand van deze gegevens jouw website te optimaliseren? Waardoor je nog meer bezoekers op je website krijgt.

👋 Meer weten over Google analytics? Neem dan contact op.

Google Analytics

Google Analytics (GA4) is een dienst voor webanalyse van Google om statistieken van websites te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de website beheerder een duidelijk beeld te geven van onder andere bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Wil jij inzicht krijgen in het verkeer en de acties op jouw Uitzendbureau Website? Zodat je aan de hand van deze gegevens jouw website verder kunt optimaliseren? Laat ons dan Google Analytics voor je installeren, zodat je op onderzoek uit kan. Naast Google Analytics hebben we ook een plugin voor een eenvoudigere weergave van de bezoekersaantallen op je website. Dit laatste is vooral handig op het moment dat je niet dagelijks bezig bent met jouw website optimalisatie. Met deze plugin zie je in één oogopslag de basis informatie over het verkeer op jouw website en ben je Google Analytics die meer professionals is niet nodig.

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Manuel
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme uitzendbureau software te ontwikkelen dat het werk van recruiters leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijk uitzendsoftware
  • Enthousiast ontwikkelteam op locatie in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Meten is weten!

Google Analytics is een gratis tool van Google waarmee je uitgebreide statistieken kunt verzamelen over bezoekers op jouw website.

Je krijgt met Google Analytics alleen inzicht in de hoeveelheid bezoekers op je website, maar ook in het gedrag van je bezoekers en hoe deze bezoekers op je uitzendbureau website terecht zijn gekomen.

Wij kunnen jouw uitzendbureau website koppelen aan Google Analytics zodat je jouw uitzendbureau website kunt optimaliseren. Want op het moment dat je weet op welke woorden, in welke regio’s etc. jouw bezoekers komen kun je dit verder gaan uitbouwen. Alles met als doel, nog meer bezoekers: werkzoekenden die zich inschrijven voor werk op jouw uitzendbureau website.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie