Overzichten

Wil je als uitzendbureau inzicht hebben in welke flexwerkers momenteel actief zijn bij welke klanten? Of welke uren nog moeten worden goedgekeurd voor een tijdige uitbetaling? De duidelijke overzichten van onlineUUR bieden hiervoor alle benodigde helderheid!

Ook onlineUUR als urenregistratiesysteem? Neem contact op.

Alles in een overzicht

Benieuwd naar welke flexwerkers momenteel bij welke klanten aan de slag zijn? Of welke uren nog moeten worden geaccordeerd voor een tijdige uitbetaling? Dit en nog veel meer vind je terug in onze urenregistratie overzichten.

Dankzij de urenregistratie software van onlineUUR hoef je als uitzendbureau (intermediair) steeds minder handelingen uit te voeren. Maar juist daarom zijn overzichten van essentieel belang. Met onlineUUR heb je in één oogopslag inzicht in wie, wanneer en voor hoeveel uur heeft gewerkt. Daarnaast zie je ook wie nog uren moet aanleveren of goedkeuren, zodat je hier persoonlijk op kunt anticiperen.

Heb je een idee voor een nieuw overzicht of functie binnen onze urenregistratie voor uitzendbureaus onlineUUR? Laat het ons weten, want wij blijven continu werken aan verbeteringen en nieuwe mogelijkheden binnen ons urenregistratiesysteem.

Foto Miguel marketing specialist binnen de uitzendbranche.
Miguel
Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke uitzendbureau software diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Wat wij doen!

Een effectief en efficiënt urenregistratiesysteem is van onschatbare waarde voor uitzendbureaus die hun werkprocessen onder controle willen hebben en hun urenregistratie nauwkeurig willen beheren. Met onlineUUR kunnen uitzendbureaus niet alleen de uren van hun flexwerkers bijhouden, maar ook de overeenkomsten digitaal worden ondertekend. Denk daarnaast aan inzage: loonstroken (flexwerkers), jaaropgave (flexwerkers) en facturen (klanten).

onlineUUR urenregistratie biedt een flexibel platform waarop uitzendbureaus nauwkeurig de gewerkte uren van hun flexwerkers kunnen registreren. Of het nu gaat om verschillende projecten, klanten of afdelingen, onlineUUR zorgt voor een gestroomlijnde registratie en daadwerkelijke facturatie via Easyflex. Met geavanceerde beheermogelijkheden kunnen uitzendbureaus uren accorderen voor nauwkeurige facturatie en verloning.

Het urenregistratiesysteem onlineUUR biedt uitzendbureaus real-time inzicht in de urenregistratie van hun flexwerkers, waardoor ze direct kunnen reageren op veranderingen en knelpunten in het werkproces. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface is het gemakkelijk voor uitzendbureaus om snel en efficiënt te navigeren en taken uit te voeren binnen het systeem.

Het urenregistratiesysteem onlineUUR integreert naadloos met Easyflex verloningssoftware, waardoor een soepele en efficiënte gegevensuitwisseling mogelijk is.

Kortom, onlineUUR biedt uitzendbureaus een krachtig en veelzijdig urenregistratiesysteem waarmee ze hun werkprocessen kunnen verbeteren en hun urenregistratie effectief kunnen beheren. Met zijn geavanceerde functionaliteiten en gebruiksvriendelijke interface is onlineUUR de ideale oplossing voor uitzendbureaus die streven naar maximale efficiëntie en nauwkeurigheid in hun urenregistratie.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie