Inzicht loonstroken

Na het genereren van de loonstroken in Easyflex verloningssoftware worden loonstroken per e-mail door onlineUUR verzonden. Deze loonstroken worden automatisch opgeslagen in onlineUUR, waardoor werknemers gemakkelijk toegang hebben tot hun loonstrook.

Meer informatie over loonstroken in OnlineUUR? Neem contact op.

Loonstroken van uw flexwerkers overzichtelijk beschikbaar

Voor jouw flexwerkers is het belangerijk dat ze niet alleen hun loonstrook per e-mail ontvangen, maar ook gemakkelijk al hun ontvangen loonstroken kunnen vinden en bekijken vanuit hun dashboard in onlineUUR. Dit wordt mogelijk gemaakt door urenregistratiesysteem onlineUUR. In onlineUUR maken we gebruik van de loonstroken en jaaropgaven die worden gegenereerd in Easyflex verloningssysteem en vervolgens worden weergegeven en verzonden door onlineUUR.

Dankzij onze urenregistratie hoef je nooit meer handmatig een loonstrook opnieuw te verzenden vanuit Easyflex. Jouw flexwerkers hebben te allen tijde toegang tot hun loonstroken en andere documenten, wat jou tijd bespaart en het werkplezier van je flexwerkers vergroot.

Foto Miguel marketing specialist binnen de uitzendbranche.
Miguel
Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendbureau software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke uitzendsoftware diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Urenregistratie voor uitzendbureaus!

Een effectief en efficiënt urenregistratiesysteem is van onschatbare waarde voor uitzendbureaus die hun werkprocessen onder controle willen houden en hun urenregistratie nauwkeurig willen beheren. Met onlineUUR kunnen uitzendbureaus niet alleen de uren van hun flexwerkers bijhouden, maar ook digitale overeenkomsten laten ondertekenen. Denk daarbij aan het inzien van loonstroken en jaaropgaven van flexwerkers, en facturen van klanten.

Het onlineUUR urenregistratiesysteem biedt een flexibel platform waarop flexwerkers en relaties (klanten) de gewerkte uren kunnen registreren en accorderen, ongeacht het project, klant of afdeling. onlineUUR zorgt voor een gestroomlijnde registratie en efficiënte facturatie via Easyflex. Met beheermogelijkheden kunnen uitzendbureaus uren accorderen namens de flexwerker of klant. Urenregistratie voor nauwkeurige verloning en facturatie.

Door real-time inzicht in de urenregistratie van hun flexwerkers kunnen uitzendbureaus direct reageren op veranderingen en knelpunten in het werkproces. De gebruiksvriendelijke interface maakt het gemakkelijk voor uitzendbureaus om snel en efficiënt te navigeren en taken uit te voeren binnen het systeem.

Het onlineUUR urenregistratiesysteem integreert naadloos met Easyflex verloningssoftware, waardoor een soepele en efficiënte gegevensuitwisseling mogelijk is.

Kortom, onlineUUR biedt uitzendbureaus een krachtig en veelzijdig urenregistratiesysteem waarmee ze hun werkprocessen kunnen verbeteren en hun urenregistratie kunnen beheren. Met de functionaliteiten en gebruiksvriendelijke interface is onlineUUR de ideale urenregistratie oplossing voor uitzendbureaus die streven naar maximale efficiëntie en nauwkeurigheid in hun urenregistratie.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie