Snelheid uitzendsoftware + website

Er is niets zo irritant als trage software. Om dit te voorkomen zorgen wij altijd voor optimale code en voldoende servercapaciteit.

👋 Meer hierover weten? Neem dan contact op

Snelle uitzendsoftware + uitzendbureau website

Er is niets zo irritant als trage software en websites. Om dit te voorkomen zorgen wij altijd voor voldoende servercapaciteit op onze kubernetes Google Cloud Servers. Daarnaast schrijven wij onze programmeercode PHP, Laravel netjes en volgens de standaard. Zodat alle aangeroepen functies zo min mogelijk tijd in beslag nemen. Of je nu 10 of 40.000 kandidaten in jouw bestand hebt, onze software is altijd snel. Ook onze websites zijn snel, deze worden speciaal in Tailwind CSS, WordPress ontwikkeld. Google houd van snelle websites. Google vind trage website net zo irritant als wij. Uitzendbureau websites die snel zijn plaatst Google hoger in de zoekresultaten dan uitzendbureaus die traag zijn. Dat is nog eens een mooie beloning, want dit levert jou meer werkzoekenden op die aan het werk willen.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Franck
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijk uitzendbureau software
  • Enthousiast ontwikkelteam op locatie in Groningen (Nederland)
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Wat wij doen!

Onze uitzendsoftware vormt samen een totale software integratie voor uitzendbureaus. Alle uitzendsoftware onderdelen zijn met elkaar verbonden en brengen jouw uitzendbureau verder: meer groei, betere vindbaarheid van jouw uitzendbureau website, hogere omzet dus meer facturatie.

Uitzendsoftware is van cruciaal belang voor het stroomlijnen van de processen van jouw uitzendbureau organisatie. Zo kunnen jouw bezoekers zich eenvoudig inschrijven op jouw website of reageren op jouw vacatures, deze inschrijving (sollicitatie kandidaat) komt direct binnen in jouw Recruitment Software CRM. Vandaaruit maak je de match en stuur je de gegevens naar de verloningssoftware Easyflex of naar de uitzendbureau backoffice van Flexsupport. Zo stelt onze manier van efficiënte software jou als uitzendbureau in staat om de volledig uitzendflow te optimaliseren.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie