Notities

Beheer moeiteloos al je notities over klanten en vacatures met onze overzichtelijke Uitzendplaats Recruitment CRM software.

👋 Wij helpen je graag verder!

Notities binnen Uitzendplaats

Houd eenvoudig notities bij na gesprekken met jouw kandidaten en klanten. Op die manier weet je de volgende keer precies waar het over ging en blijf je altijd op de hoogte van wat er speelt. Bovendien kun je jouw notities gemakkelijk koppelen aan je agenda en taken binnen onze Uitzendplaats Recruitment CRM software en kunnen jouw collega recruiters precies zien welke afspraken er gemaakt zijn. Heel handig en onmisbaar in elk uitzendbureau recruitment ATS / SAAS oplossing!

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Franck
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendbureau software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • Support met kennis over de uitzendbranche
  • Software is 24/7 bereikbaar
  • Volledige integratie met jouw uitzendbureau website
Contact opnemen

Recruitment software voor uitzendbureaus

Uitzendplaats Recruitment Software, onderdeel van Flexsoftware, biedt gespecialiseerde uitzendsoftware voor bureaus. We integreren naadloos uw website, recruitment, urenregistratie en verloning (Easyflex of Flexsupport) voor een efficiënt bureau.

Onze recruitmenttool verbetert het volledige wervingsproces, van aantrekken tot beheren van sollicitaties en kandidaten. Integratie met uw bedrijfsbehoeften verzekert een vlekkeloze procesafhandeling.

Met onze software ligt de focus op aantrekken, behouden en overzichtelijk beheren van talent, waardoor het vinden, evalueren en aannemen van kandidaten eenvoudiger wordt voor uitzendbureaus.

Ons platform biedt niet alleen sollicitatiebeheer, maar ook urenregistratie (onlineUUR) en koppelingen met verloningssoftware (Easyflex of Flexsupport), voor een volledige talentwervingsoplossing.

Uitzendplaats Recruitment Software is dé oplossing voor het optimaliseren van recruitmentprocessen en het vinden van geschikt talent. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe ons platform het succes van jouw uitzendbureau vergroot.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie