Solliciteren

Laat kandidaten gemakkelijk en snel solliciteren op jouw uitzendbureau website!

Kandidaten makkelijk laten solliciteren

Kandidaten willen eenvoudig en snel op de vacatures op jouw website kunnen solliciteren, zowel mobiel als vanaf hun tablet of computer. Het door ons ontwikkelde sollicitatieformulier is volledig aan te passen en gebruiksvriendelijk. Laat je jouw uitzendbureau website door ons bouwen? Dan zorgen wij ervoor dat jouw sollicitatieformulier zoveel mogelijk sollicitaties voor je binnenhaalt. Elke sollicitatie die je via je uitzendbureau website binnen krijgt ontvang je onder jouw sollicitatie in Uitzendplaats Recruitment Software CRM. Jouw recruiters hoeven dan ook niet WordPress te openen om hun sollicitaties terug te vinden, ze krijgen op het moment van solliciteren een e-mail en worden vandaaruit verwezen naar hun omgeving in Uitzendplaats.

Anne, software ontwikkelaar binnen de uitzendbranche.
Anne
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme uitzendbureau software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijk uitzendsoftware
  • Enthousiast ontwikkelteam op locatie Groningen in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Solliciteren!

Toen wij vele jaren terug begonnen met het maken van websites voor uitzendbureaus, wilde elke uitzendondernemer een lang sollicitatie formulier. Dit omdat de recruiter dan meteen alle benodigde informatie tot hun beschikbaarheid hadden. Daarnaast was het een selectie van doorzetting of de betreffende sollicitant daadwerkelijk geïnteresseerd is in de openstaande functie. Tegenwoordig kan dit niet meer. Personeel is ook voor uitzendbureaus moeilijk te vinden. Op het moment dat je nu een lang sollicitatieformulier op je website hebt staan dan krijg je helemaal niet meer die solliciteert. Daarom is het sollicitatie formulier van tegenwoordig zo kort mogelijk. Zodat de conversie, het aantal sollicitaties op een vacature, zo groot mogelijk is. Werkzoekenden moeten zonder enige moeite kunnen solliciteren, via sollicitatie formulier of ook heel eenvoudig via WhatsApp.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie