Eenvoudig zoeken binnen alle kandidaten

Beheer je kandidaten op een efficiënte manier met onze gebruiksvriendelijke Recruitment CRM software

👋 Wij helpen je graag verder!

Makkelijk en snel zoeken

Niets is zo ontmoedigend als het verliezen van waardevolle kandidaten in een overvolle mailbox. Maar met onze Recruitment CRM software behoort dit tot het verleden. Alle kandidaten worden netjes georganiseerd, waardoor ze snel en moeiteloos terug te vinden zijn. Dankzij tags kun je gericht zoeken op naam, beschrijving, afstand en andere aangepaste filters die wij of jijzelf hebt ingesteld. Bovendien maken we gebruik van Elasticsearch, een geavanceerde zoektechnologie die ervoor zorgt dat je nooit meer een kandidaat uit het oog verliest. Met onze software ben je altijd klaar om die perfecte match te maken.

Anne, software ontwikkelaar binnen de uitzendbranche.
Anne
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendbureau software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • Support met kennis over de uitzendbranche
  • Software is 24/7 bereikbaar
  • Volledige integratie met jouw uitzendbureau website
Contact opnemen

Software voor startende als gevestigde uitzendbureaus!

Recruitment Software voor uitzendbureaus biedt een essentiële toolkit voor zowel startende als gevestigde uitzendbureaus, waardoor ze effectief kunnen werven, beheren en groeien in een competitieve markt.

Voor startende uitzendbureaus vormt Recruitment Software een solide basis voor het opbouwen van hun uitzendbureau. Het stelt hen in staat om vanaf het begin professioneel te opereren, met tools voor het beheren van kandidaten, vacatures en klantrelaties. Deze uitzendbureau software automatiseert repetitieve taken, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en de focus kan worden gelegd op het opbouwen van relaties en het werven van talent. Voor startende uitzendbureaus is het essentieel om snel en efficiënt te kunnen werken, en Recruitment Software biedt de nodige ondersteuning om snel op te schalen.

Voor grote uitzendbureaus biedt Recruitment Software geavanceerde functies om complexe processen te beheren op een schaalbare manier. Met functies zoals geavanceerde rapportage, integraties met verloningsoftware Easyflex of Flexsupport Backoffice voor uitzendbureaus, kunnen grote uitzendbureaus hun efficiency maximaliseren en betere beslissingen nemen op basis van data. Deze uitzendbureau software stelt grote uitzendbureaus in staat om op grote schaal te werven, terwijl ze tegelijkertijd de kwaliteit van hun dienstverlening handhaven.

Of het nu gaat om het opbouwen van een uitzendbureau vanaf nul of het beheren van een gevestigd uitzendbureau, Recruitment Software is een onmisbaar instrument voor uitzendbureaus van elke omvang. Het biedt de nodige tools en functionaliteiten om efficiëntie te verhogen, talent aan te trekken en succesvol te blijven in een voortdurend veranderende arbeidsmarkt.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie