Google Jobs geïntegreerd

Volledige integratie van jouw vacatures met Google Jobs!

👋 Wij helpen je graag verder!

Je vacatures goed vindbaar

Als uitzendbureau ben jij continu opzoek naar nieuw personeel. Hierin kan je tegenwoordig niet meer om Google Jobs heen. Google Jobs positioneert jouw vacatures in Google hoog binnen de zoekresultaten van werkzoekenden. Dit levert veel bezoek naar de vacatures op je uitzendbureau website op. Dit maakt dat wij Google Jobs heel serieus nemen en er alles aan doen om al jouw vacatures zo hoog mogelijk in Google Jobs te krijgen. Hier is onze Uitzendbureau Website Plugin ook volledig op ingericht. Volledige integratie met Google Jobs is tegenwoordig onmisbaar!

Anne, software ontwikkelaar binnen de uitzendbranche.
Anne
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • Support met kennis over de uitzendbranche
  • Software is 24/7 bereikbaar
  • Volledige integratie met jouw uitzendbureau website
Contact opnemen

Wat is Google Jobs

Google for Jobs is een zoekmachine binnen Google die zich richt op vacatures. Het verzamelt en toont vacatures van verschillende jobboards en vacature websites in één eigen overzicht, die worden weergegeven na betaalde advertenties en vóór organische resultaten. Deze dienst speelt een grote rol in de online zoektocht naar een nieuwe baan, aangezien 73% van de werkzoekenden hun zoektocht op Google begint. Jobboards met een strategische samenwerking met Google krijgen hulp bij het optimaliseren van hun platformen voor relevante zoekopdrachten.

Het gebruik van Google for Jobs is volledig gratis. Wel moeten jouw vacatures geoptimaliseerd zijn voor Google Jobs. Dit is wat onze WordPress Uitzendbureau Website Plugin.

Het effect van Google for Jobs is enorm. Je krijgt veel meer sollicitanten op jouw vacatures. Dit omdat Google Jobs de grootste vacaturebank is binnen Nederland. Het loont dus om onze software te gebruiken zodat jouw vacatures ook bovenin Google for Jobs worden weergegeven.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie