Vacatures zoeken

Wil je jouw vacatures gemakkelijk vindbaar maken op jouw website? Doe dit snel en overzichtelijk met behulp van onze Recruitment CRM-software.

👋 Wij helpen je graag verder!

Vacatures zoeken

Het is essentieel dat jouw websitebezoekers moeiteloos de juiste vacatures kunnen vinden. Hoewel Google zoekmachine hierbij natuurlijk van dienst is, is het ook cruciaal dat het zoekproces binnen de website zelf goed is georganiseerd. Om dit te bewerkstelligen maken wij gebruik van Elasticsearch, dat bekend staat als de beste zoektechnologie ter wereld. Met functies zoals filters, zoekopdrachten op basis van zoekwoorden, regio, plaats, branche, functie en afstand, bieden wij een uitgebreide zoekervaring aan.

Naast het zoeken door bezoekers op de website, is het voor jou als recruiter ook van belang om efficiënt te kunnen zoeken tussen alle vacatures, kandidaten, sollicitaties, beschikbaarheid, documenten, en diensten. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze Uitzendplaats Recruitment CRM-software. Bovendien zijn er handige dwarsverbanden gecreëerd, waardoor je bijvoorbeeld eenvoudig per klant kunt zien welke vacatures openstaan en welke kandidaten er vervolgens op deze vacatures hebben gereageerd.

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Manuel
Meer weten over uitzendbureau website? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendbureau software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • Support met kennis over de uitzendbranche
  • Software is 24/7 bereikbaar
  • Volledige integratie met jouw uitzendbureau website
Contact opnemen

Uitzendbureau website!

Uitzendbureau Website is een onderdeel van Flexsoftware, een gespecialiseerd internetbureau in het ontwikkelen van software op maat voor uitzendbureaus. Wij bieden naadloze integratie van jouw website, matchtool, urenregistratie en verloningssoftware, waardoor jouw uitzendproces efficiënt verloopt. Ben je op zoek naar hoogwaardige technologie, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en een sterke online aanwezigheid? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op voor jouw uitzendbureau website.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie