Projecten
binnen onlineUUR

Hebben jouw flexwerkers op diverse projecten en afdelingen (kostenplaatsen) van één of meerdere klanten gewerkt? We hebben dit afgedekt in onlineUUR, zodat de facturatie in Easyflex op projectniveau correct verloopt.

Meer informatie over projecten (kostenplaatsen) binnen OnlineUUR? Neem contact op.

Boek uren op project (kostenplaatsen)

Voor jouw klanten is het belangrijk dat de kosten die je factureert in Easyflex, gespecificeerd zijn in de factuur die wordt verzonden door onlineUUR op basis van de urenregistratie. Daarom biedt onlineUUR de mogelijkheid om uren te boeken op projecten (kostenplaatsen), waarbij jouw flexwerkers kunnen werken aan verschillende projecten voor één of meerdere klanten. Door projecten aan te maken binnen onlineUUR kunnen de uren nauwkeurig worden vastgelegd, waardoor jouw klant een overzichtelijke factuur ontvangt vanuit Easyflex, verzonden door onlineUUR.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Franck
Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke software diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Urenregistratie onlineUUR!

Jouw medewerkers, flexwerkers en klanten kunnen eenvoudig aan de slag met onze urenregistratie. Via hun computer, telefoon of tablet. Slechts een e-mailadres volstaat om te beginnen, en met enkele klikken zijn de gewerkte uren ingediend en goedgekeurd.

Als intercedent/consulent hoef je geen extra stappen te ondernemen. Bovendien heb jij altijd de mogelijkheid om samen met jouw klanten of flexwerkers mee te kijken. Als een flexwerker of klant moeite heeft met het invullen van de uren, kun jij dit natuurlijk ook namens hen doen.

Elk uitzendbureau of payrollbedrijf zoekt naar een gebruiksvriendelijke urenregistratie voor hun flexwerkers en klanten. Onze integratie met Easyflex verloningssoftware is hierbij van groot belang. onlineUUR is volledig geïntegreerd met de verloningssoftware van Easyflex, waardoor een naadloze samenwerking mogelijk is.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie