Mailbox binnen Uitzendplaats

Met onze Uitzendplaats Recruitment CRM software koppelt al jouw mailcontact in één handige inbox en houd jij zo het overzicht van het gehele uitzendproces

👋 Wij helpen je graag verder!

Mailen binnen Uitzendplaats

Vanuit onze Uitzendplaats Recruitment CRM software is het superhandig om rechtstreeks te kunnen mailen en e-mails te ontvangen. Hierdoor kun je gemakkelijk zien welke communicatie er heeft plaatsgevonden per kandidaat, vacature en klant, allemaal vanuit het perspectief van de recruiter. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid om te zien wie welke e-mails heeft ontvangen, en je kunt eenvoudig mailsjablonen aanmaken die je per e-mail kunt selecteren. Deze sjablonen worden automatisch ingevuld, waardoor je niet telkens dezelfde e-mail hoeft te schrijven. Dit bespaart aanzienlijk veel tijd.

Foto Miguel marketing specialist binnen de uitzendbranche.
Miguel
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • Support met kennis over de uitzendbranche
  • Software is 24/7 bereikbaar
  • Volledige integratie met jouw uitzendbureau website
Contact opnemen

De eerste e-mail!

Wie was de eerste persoon die ooit een e-mail verstuurde, en wanneer gebeurde dit? De pionier achter de allereerste e-mail was Ray Tomlinson. In 1971 verzond hij de allereerste elektronische boodschap. Tomlinson is in 2016 overleden, maar hij heeft tijdens zijn leven meerdere interviews gegeven over het ontstaan van e-mail zoals we die tegenwoordig kennen. De eerste e-mail werd verstuurd via het ARPANET-netwerk. Velen beschouwen Tomlinson ook als de persoon die het apenstaartje (@) populair heeft gemaakt. Dit symbool is nu onlosmakelijk verbonden met moderne cultuur en taal. Hoewel het @-teken al in 1536 werd gebruikt op typemachines, heeft Tomlinson het niet uitgevonden, maar wel bekendheid gegeven. Dankzij Tomlinson heeft onze uitzendbureau software Uitzendplaats ook een emailbox waaruit je mailen en mails kunt ontvangen.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie