Responsive

Ontdek onze responsive uitzendsoftware waarmee gebruikers op elk apparaat, van desktops tot smartphones, efficiënt kunnen werken en volledige toegang hebben tot alle functies.

👋 Update je vacature on the go!

Responsive uitzendsoftware

Op zoek naar een responsieve website met CRM uitzendsoftware? Je hebt het gevonden! Werk je niet achter je bureau, maar met een tablet bij de klant of wil je tijdens je vakantie via je mobiele telefoon nog wat regelen? Geen probleem. Uitzendplaats is 100% responsief en overal ter wereld online te benaderen. Onze recruitment CRM uitzendsoftware is ideaal voor thuiswerkers!

Anne, software ontwikkelaar binnen de uitzendbranche.
Anne
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • Support met kennis over de uitzendbranche
  • Software is 24/7 bereikbaar
  • Volledige integratie met jouw uitzendbureau website
Contact opnemen

Waarom responsive?

Responsive webdesign past zich automatisch aan de unieke behoeften van elke gebruiker aan, zowel op basis van het schermformaat als de functionaliteiten van het gebruikte apparaat. Op een telefoon ziet de gebruiker bijvoorbeeld de content van een site in één kolom, terwijl dezelfde content op grotere schermen, zoals een tablet of computer, in meerdere kolommen wordt weergegeven. Dit optimaliseert de mogelijkheden van elk apparaat optimaal.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie