Gebruikers

De flexibiliteit van onlineUUR urenregistratie gaat zo ver dat je zelfs zowel flexwerker als opdrachtgever kunt zijn. Een veelzijdige oplossing voor uitzendbureaus.

Meer informatie over gebruikers in onze urenregistratie? Neem contact op.

Eenvoudig in gebruik

Dit zal in theorie niet vaak voorkomen, maar onlineUUR is zo flexibel opgezet dat aan één e-mailadres meerdere rollen kunnen worden toegewezen. In het geval dat één persoon zowel klant als flexwerker is, kan deze persoon eenvoudig schakelen tussen de klantomgeving en de flexwerkersomgeving in onlineUUR. Dit kan bijzonder handig en gebruiksvriendelijk zijn.

Hoewel je zou denken dat dit zelden voorkomt, gebeurt dit in de praktijk toch regelmatig. Aangezien we in ons eerste urenregistratiesysteem met deze uitdaging te maken kregen, hebben we hier in de laatste versie vanaf het begin rekening mee gehouden.

onlineUUR beschikt over een uitgebreid systeem van gebruikers met bijbehorende rechten. Hoewel dit misschien ingewikkeld klinkt, is het in werkelijkheid heel eenvoudig. Een gebruiker is altijd gekoppeld aan één e-mailadres, waarmee deze kan inloggen. Een gebruiker kan de rol van flexwerker, klant en uitzendbureau (intermediair) hebben. Het kan voorkomen dat één e-mailadres wordt gebruikt voor zowel klant als flexwerker. Het mooie hiervan is dat je binnen onlineUUR één inlog hebt met één e-mailadres en gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende rollen. Dit is niet alleen enorm handig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk.

Anne, software ontwikkelaar binnen de uitzendbranche.
Anne
Meer weten over urenregistratie onlineUUR? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendbureau software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke uitzendsoftware diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Welke rollen zijn er binnen onlineUUR!

Een uitzendbureau wordt gekenmerkt door de driehoeksverhouding tussen de uitzendkracht (ook wel Flexwerker genoemd in onlineUUR), de uitzendonderneming (aangeduid als intermediair in onlineUUR), en de opdrachtgever (aangeduid als Opdrachtgever in onlineUUR; Easyflex noemt het de relatie). OnlineUUR biedt voor elke rol binnen deze driehoeksverhouding een specifieke omgeving. Neem bijvoorbeeld het urenregistratie onlineUUR portaal van uitzendbureau People: people.onlineuur.nl. Binnen dit portaal heeft elke rol zijn eigen afgeschermde omgeving. Dit is cruciaal omdat niet elke rol toegang mag hebben tot alle gegevens, zoals bijvoorbeeld de loonstrook of factuur. OnlineUUR herkent automatisch welke rol(len) een persoon vervult op basis van het e-mailadres waarmee het account is aangemaakt. Hierdoor hoeft men in onlineUUR niet handmatig de rol op te geven, wat de gebruiksvriendelijkheid verhoogt.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie