Vacature Alert

Houd jouw kandidaten moeiteloos en automatische op de hoogte van de nieuwste vacatures. Gebruik onze Recruitment CRM software incl. Vacature Alert

👋 Wij helpen je graag verder!

Vacature Alert

Vergroot het aantal kandidaten met Vacature Alerts. Door automatisch werkzoekenden op de hoogte te brengen van nieuwe vacatures op jouw Uitzendbureau Website, verhoog je direct het aantal potentiële kandidaten! Op jouw website kunnen werkzoekenden eenvoudig een Vacature Alert instellen, waardoor ze automatisch op de hoogte worden gehouden van passende nieuwe vacatures. Deze functie kan op vier locaties binnen je website worden geplaatst: de homepagina, bovenaan de zoekresultaten van de vacaturepagina, in het sollicitatieformulier en in het algemene inschrijfformulier. Implementeer snel en gemakkelijk de Vacature Alert functionaliteit op jouw uitzendbureau website.

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Manuel
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • Support met kennis over de uitzendbranche
  • Software is 24/7 bereikbaar
  • Volledige integratie met jouw uitzendbureau website
Contact opnemen

Wat is een Vacature Alert?

Een vacature alert is een notificatie die je ontvangt zodra er een nieuwe vacature beschikbaar is die aan jouw zoekcriteria voldoet. Deze notificaties kunnen via e-mail worden verzonden.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een vacature alert:

1. Tijdbesparend: Werkzoekende hoeft niet constant vacaturewebsites te controleren, maar ontvangt automatisch meldingen wanneer er nieuwe vacatures zijn die aan zijn/haar criteria voldoen.

2. Relevantere vacatures: Door je zoekcriteria in te stellen, ontvangt de werkzoekende alleen meldingen van vacatures die voor hem/haar relevant zijn, waardoor hij/zij niet door onnodige vacatures hoeft te bladeren.

3. Snelle reactie: Met een vacature alert kan de werkzoekende direct reageren op nieuwe vacatures, wat vooral handig is bij populaire vacatures waar snel veel sollicitaties op binnenkomen.

Kortom, een vacature alert biedt voor werkzoekers een efficiënte manier om tijd te besparen, relevante vacatures te vinden, snel te reageren en het zoekproces te vergemakkelijken. Als uitzendbureau is het zeker interessant om een vacature alert op de website aan te bieden, dit verhoogd het aantal kandidaten en sollicitaties!

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie