Digitale handtekening onlineUUR

Met de digitale handtekening van onlineUUR is het mogelijk om super eenvoudig een digitale handtekening te plaatsen onder elk gewenst document. Bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, opdrachtbevestigingen, arbochecklijsten enzovoort.

Interesse in OnlineUur? Neem contact op.

Eenvoudig in gebruik

Onze digitale handtekening biedt een unieke functie waar zowel de flexwerker als de klant het document kunnen ondertekenen. Bovendien hebben we de digitale handtekening zo ontwikkeld dat gebruikelijke codes (TAN-codes) niet langer handmatig hoeven te worden overgenomen vanuit de e-mail, wat het ondertekeningsproces aanzienlijk vereenvoudigt. Deze digitale handtekening is volledig gratis inbegrepen in de pakketprijs van onlineUUR urenregistratie.

Als je bepaalde documenten altijd ondertekend wilt hebben, kun je deze documenttypes automatisch laten versturen. Zo hoef je zelf geen handmatige verzoeken meer te doen voor digitale handtekeningen en weet je dat deze documenten altijd ter ondertekening worden aangeboden.

Onze digitale handtekening is gecertificeerd en goedgekeurd volgens de 4400-1 NEN normering (arbeid, ABU, NBBU).

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Franck
Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke uitzendbureau software diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Digitale handtekening!

De digitale handtekening van onlineUUR urenregistratie is de meest gebruiksvriendelijke handtekening die online beschikbaar is. Je hoeft geen onduidelijke krabbel met je muis te maken die niet overeenkomt met je echte handtekening. Het enige wat je hoeft te doen, is akkoord gaan via de knop “onderteken document”. Is dit voldoende? Ja, want het document wordt digitaal tweevoudig geauthentiseerd en dit wordt opgeslagen in het daadwerkelijk ondertekende document (pdf). De eerste authenticatie vindt plaats via de e-mail die wij sturen voor de ondertekening, en de tweede vindt plaats in het onlineUUR urenregistratiesysteem zelf. Voor beide systemen heb je een inlog nodig, en deze registreren we bij de handtekening. Hiermee is het document na akkoord via de knop tweevoudig geauthentiseerd en voldoet het aan de NEN 4400-1 arbeidsnormering, ABU en NBBU certificeringsregels. Op het laatste blad van het ondertekende document maken wij dit dan ook bekend met de daadwerkelijke tijdstempels van de handtekening. Door deze eenvoudige handtekening heb je als uitzendbureau altijd snel de ondertekening weer terug en loop je geen risico dat documenten ongetekend blijven liggen. Dit bespaart veel tijd en onnodige stress.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie