Backoffice omgeving

In de backoffice-omgeving is duidelijk te zien welk onlineUUR urenportaal is gekoppeld aan welke administratie of locatie in Easyflex.

Meer informatie over backoffice omgeving? Neem contact op.

Backoffice omgeving van OnlineUUR

In de backoffice-omgeving wordt duidelijk weergegeven welke onlineUUR urenregistratie aan welke administratie of locatie in Easyflex is gekoppeld. Deze functie maakt het voor backoffice uitzendbureaus en payrollbedrijven gemakkelijk om hun diensten aan te bieden aan andere uitzendbureaus. Bovendien kun je in de backoffice zien welke gegevens zijn gesynchroniseerd met Easyflex verloningssoftware (salarisadministratie software voor uitzendbureaus).

Hoewel onlineUUR oorspronkelijk is ontwikkeld voor uitzendbureaus. Is door een toenemende aantal payrollbedrijven en uitzendbureau backoffice onlineUUR dermate verbeterd dat zowel uitzendbureaus als payrollbedrijven heel goed hun werk kunnen doen met de urenregistratie van onlineUUR.

Dit komt doordat je vanuit de backoffice-omgeving meerdere onlineUUR-portalen kunt aanmaken en deze kunt koppelen aan jouw administratie en vestigingen (locaties) in Easyflex. Hierdoor kunnen uitzendbureaus en payrollbedrijven voor meerdere uitzendbureaus tegelijk onlineUUR gebruiken via één of meerdere urenportalen.

Vanuit de backoffice haal je daadwerkelijk de gegevens op, zodat flexwerkers, klanten, plaatsingen en documenten vanuit Easyflex worden overgebracht naar onlineUUR. Vervolgens stuurt onlineUUR de uren weer naar Easyflex voor een correcte aansluiting en foutloze verloning.

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Manuel
Meer weten over ons urenregistratiesysteem? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke uitzendsoftware diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Uitzendbureau backoffice!

Als uitzendbureau backoffice waarbij je de salarisadministratie doet voor meerdere uitzendbureaus is het belangrijk dat je per uitzendbureau een eigen portaal kunt aanmaken. Bijvoorbeeld: uitzendbureau1.onlineuur.nl en uitzendbureau2.onlineuur.nl. Om dit voor elkaar te krijgen werken wij hierin samen met de locaties binnen Easyflex. Zo kun je dan in Easyflex als uitzendbureau backoffice bedrijf een locatie aanmaken met als naam: Uitzendbureau1 en een locatie met als naam: Uitzendbureau2. onlineUUR koppeld hier dan de twee urenportalen aan. Zodat elk uitzendbureau zijn eigen portaal heeft dat volledig kan worden vormgegeven in hun eigen huisstijl.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie