Vacatures zoekfilters

Laat kandidaten de vacatures gemakkelijk en snel filteren. Zodat vacatures snel gevonden worden.

👋 Je nieuwe uitzendbureau website laten bouwen? Neem contact met ons op!

Vacature filters

Heb jij ook zoveel vacatures op jouw uitzendbureau website staan? Super goed, want elke vacature toont Google zowel organische in de zoekresultaten als ook in Google Jobs. Dus hoe meer vacatures, hoe meer sollicitaties. Wanneer werkzoekenden in Google zoeken naar vacatures en vervolgens verwezen worden naar jouw vacature op jouw website, dan gaat het helemaal goed. Maar op het moment dat iemand zoekt vanaf de vacature zoekpagina, rechtstreeks binnen jouw uitzendbureau website, dan moet het ook goed gaan. Hoe meer vacatures je dan hebt, hoe meer bezoekers zullen moeten scrollen naar de juiste vacature. Om dit te voorkomen hebben wij handige filteropties ingebouwd in onze WordPress Uitzendbureau Website Plugin. Deze filters kun je volledig zelf aanmaken en instellen in Uitzendplaats Recruitment CRM. Super handig voor jou als recruiter maar ook voor de bezoekers op jouw uitzendbureau website.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Franck
Meer weten over filters in jouw uitzendbureau website? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme uitzendbureau software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijk software
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Filters niet meer weg te denken!

Binnen onze software kun je op alles filters aanmaken, bijvoorbeeld welke recruiter heeft welke vacatures geplaatst. Welke kandidaat heeft welke rijbewijzen etc. In onze software zitten standaard filters en daarnaast zijn er filters die jezelf eenvoudig kunt aanmaken. Alle filters binnen Uitzendplaats Recruitment Software kunnen ook worden toepast op jouw website. De filters op de website worden aangestuurd door categorieën + tags in Uitzendplaats. In Uitzendplaats maak je tags gekoppeld aan categorieën aan en de webbouwer die jullie uitzendbureau website bouwt (kunnen wij ook doen) hoeft enkel de filter (categorie) te selecteren binnen de WordPress Uitzendbureau Plugin, zodat deze daadwerkelijk toegepast word op de website.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie