Kandidaten overzicht

Optimaliseer het beheer van je kandidaten met ons overzichtelijke kandidatenoverzicht, zodat je efficiënt te werk kunt gaan.

👋 Wij helpen je graag verder!

Kandidaten overzicht

Zorg ervoor dat kandidaten snel en gemakkelijk te vinden zijn, zodat je ze direct kunt benaderen per telefoon of e-mail. Met behulp van onze Recruitment CRM software ordenen we alle aangemaakte kandidaten en degenen die via jouw uitzendbureau website binnenkomen, op een overzichtelijke manier. Dit zorgt ervoor dat je te allen tijde een gestructureerd overzicht behoudt en dat je uitzendproces soepeler verloopt.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Franck
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • Support met kennis over de uitzendbranche
  • Software is 24/7 bereikbaar
  • Volledige integratie met jouw uitzendbureau website
Contact opnemen

Meer kandidaten reacties op jouw vacature

Werkzoekenden die solliciteren op vacatures komen automatische in jouw Recruitment CRM voor Uitzendbureaus terecht. Belangrijk is dan ook dat jouw vacature goed is duidelijk en aantrekkelijk is geschreven. Daarnaast is het belangrijk dat jouw vacature goed vindbaar is in Google organische maar ook in Google Jobs. Onze WordPress Uitzendbureau Website Plugin regelt dit technische. Belangrijk dat je als recruiter goede vacaturetitels gebruikt en tekst schrijft waar werkzoekenden ook daadwerkelijk op zoeken. Wil je meer tips over vindbaarheid van jouw vacatures voor meer reactie van kandidaten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie