Vergoedingen

Ontdek met onlineUUR hoe eenvoudig het is voor flexwerkers om niet alleen uren te registreren, maar ook reiskosten, kilometervergoedingen, overuren, vakantiedagen en meer door te geven.

Meer weten over vergoedingen? Neem contact op.

Vergoedingen

Naast reguliere uren kunnen flexwerkers ook andere soorten uren invullen, zoals overuren en vakantie-uren. Bovendien kunnen vergoedingen zoals reiskosten en kilometervergoedingen worden doorgegeven. Het is belangrij dat de verschillende soorten uren (looncomponenten) correct zijn ingesteld in de configuratie van de plaatsing binnen Easyflex, zodat onlineUUR deze nauwkeurig kan verwerken. Benieuwd naar onze urenregistratie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een demo.

Anne, software ontwikkelaar binnen de uitzendbranche.
Anne
Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke uitzendsoftware diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Uren en vergoedingen!

Urenregistratie is van cruciaal belang voor jouw uitzendbureau, omdat het zorgt voor nauwkeurige verloning en facturatie van uren + vergoedingen + vakantiedagen etc. Een goede urenregistratie voorkomt de noodzaak van latere correcties, wat uiteindelijk veel tijd en ongemak bespaart. onlineUUR is volledig geïntegreerd met Easyflex, waardoor goedgekeurde uren snel en gemakkelijk kunnen worden verwerkt voor uitbetaling en facturatie. Sinds 2011 bouwen wij urenregistratiesystemen voor uitzendbureaus.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie