Vacature

Per direct Back-end developer gezocht!

Lees meer

Urenregistratiesysteem voor uitzendbureaus.

100% online urenregistratie, contracten digitaal ondertekenen, kostenplaatsen, koppeling met Easyflex en nog veel meer. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om uw uren geaccordeerd te krijgen.

👋 Bespaar tijd met OnlineUUR!

Een greep uit de functionaliteiten

Urenregistratie
100% online

Wanneer je de urenregistratie perfect wilt hebben kies je voor onlineUUR. Wij hebben nagedacht over elk detail. Hierdoor is het doorgeven van uren super eenvoudig geworden.

Bespaar tijd

Digitale handtekening
100% online

Digitaal documenten ondertekenen voor zowel de flexwerker als je relatie. Per documenttype instelbaar of dit handmatig of automatisch moet worden gedaan. Ondertekenen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Versimpel je werk

Eenvoudig je urenbriefje invullen.

Urenbriefjes moeten gebruiksvriendelijk zijn zodat ze gemakkelijk in te vullen zijn of te accorderen.

Versnel je werkzaamheden

Flexibel je urenportaal inrichten

Heb je meerdere administraties maar wil je dit aan één portaal hangen? Of wil je dit net andersom. Met onlineUUR ben je hierin flexibel, ook handig wanneer dat je de backoffice voor uitzendbureaus verzorgt!

Werk sneller

Kostenplaatsen

Werkt jouw klant met kostenplaatsen waarop uren moeten worden geboekt die vervolgens op de factuur moeten komen? Binnen onlineUUR kun je werken met een onbeperkt aantal kostenplaatsen.

Direct beginnen

Nina Visser

My Working Holiday
Volgende review

Goed vindbaar

Flexsoftware zorgt ervoor dat onze website super goed vindbaar is. Zowel organische binnen Google, maar ook de vacatures worden goed gevonden in Google Jobs.

Carst Numan

Canjers
Volgende review

Professionele aanpak

“Dank voor jullie professionele aanpak! De site en de recruitment crm is top, jullie zijn echte Canjers!”

Ewoud de Roos

Schoolquare
Volgende review

Ik ben zeer tevreden!

Omdat Flexsoftware gespecialiseerd is in websites voor uitzendbureaus denken ze goed mee met mijn bedrijf. De website moet aansluiten bij mijn uitzendbureau, en dat is precies wat de website doet. We werken nu verder samen met Flexsoftware aan het integreren van slimmigheden in de website. In dit proces helpt Flexsoftware van A tot Z.

Frank Pikart vd Heuvel

Logistic Recruiters
Volgende review

Altijd bereikbaar

Snel reactie en korte lijnen waardoor hulp altijd snel geboden is. Wij maken gebruik van alle onderdelen van Flexsoftware, website, urenregistratie en recruitment software. Geweldig systeem.

Caroline

Caroline Pol
Volgende review

Maatwerk

“Wat zijn wij blij verrast met onze nieuwe website, bedacht en ontwikkeld door Flexsoftware! Wat een professionals en meedenkende ontwikkelaars, zij snapten onze eisen qua uitstraling en vormgeving precies en hebben hierdoor naar volle tevredenheid het nieuwe Equi-jobs platform ontwikkeld.”

Frank Kruizinga

Wij Zijn Top
Volgende review

Samenwerking

De samenwerking met Flexsoftware is ons heel goed bevallen we maken gebruik van zowel onlineUUR als Uitzendplaats Recruitment Software en dit is allemaal weer gekoppeld met onze website. Tijdens de ontwikkeling van onze website hebben zij ons steeds op de hoogte gehouden, onze wijzingen snel doorgevoerd en komt Flexsoftware telkens met goede suggesties. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een website waar wij trots op zijn!”

Monqiue Koldenhof

Archytes
Volgende review

Fijne communicatie

Heldere afspraken, fijne communicatie, goede ondersteuning, snelle reacties. Wij zijn erg tevreden en super blij met het resultaat!