Subsidie

Ontvang €2500,- subsidie op jouw uitzendbureau website!

Lees meer

Urenregistratiesysteem voor uitzendbureaus.

100% online urenregistratie, contracten digitaal ondertekenen, kostenplaatsen, koppeling met Easyflex en nog veel meer. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om uw uren geaccordeerd te krijgen.

👋 Bespaar tijd met OnlineUUR!

Urenregistratie onlineUUR. Onderdeel van Flexsoftware (uitzendsoftware)
My Working Holiday uitzendbureau voor vakantiebanen, referentie Flexsoftware
Klubb detachering, referentie Flexsoftware
Talentplaats uitzendbureau, referentie Flexsoftware
J.C. Intermediair uitzendbureau, referentie Flexsoftware

Een greep uit de functionaliteiten

Urenregistratie
100% online

Wanneer je de urenregistratie perfect wilt hebben kies je voor onlineUUR. Wij hebben nagedacht over elk detail. Hierdoor is het doorgeven van uren super eenvoudig geworden.

Bespaar tijd
Urenregistratie onlineUUR. Onderdeel van Flexsoftware (uitzendsoftware)

Overzichten

Wil jij weten welke flexwerkers bij welke klanten aan het werk zijn? Of welke uren nog geaccordeerd moeten worden om mee te gaan met de uitbetaling? onlineUUR maakt het mogelijk!

Facturen

De aangemaakte factuur binnen Easyflex versturen wij voor jou naar jouw klant.

Versimpel je werk
uitzendbureau software

Digitale handtekening

Met de digitale handtekening van onlineUUR is het mogelijk om eenvoudig een digitale handtekening te plaatsen onder elk gewenst document. Bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten.

Projecten

Jouw flexwerkers werken op verschillende projecten / afdelingen (kostenplaatsen) bij 1 of meerdere klanten? Dit hebben wij afgevangen in onlineUUR zodat de facturatie in Easyflex op project niveau goed gaat.

Loonstroken

De loonstroken van jouw flexwerkers zijn altijd overzichtelijk beschikbaar in onlineUUR. Hierdoor hoef jij als uitzendbureau nooit meer de loonstroken opnieuw te mailen.

Uitzendsoftware voor uitzendbureaus

Caroline

Caroline Pol
Volgende review

Maatwerk

“Wat zijn wij blij verrast met onze nieuwe website, bedacht en ontwikkeld door Flexsoftware! Wat een professionals en meedenkende ontwikkelaars, zij snapten onze eisen qua uitstraling en vormgeving precies en hebben hierdoor naar volle tevredenheid het nieuwe Equi-jobs platform ontwikkeld.”

Frank Kruizinga

Wij Zijn Top
Volgende review

Samenwerking

De samenwerking met Flexsoftware is ons heel goed bevallen we maken gebruik van zowel onlineUUR als Uitzendplaats Recruitment Software en dit is allemaal weer gekoppeld met onze website. Tijdens de ontwikkeling van onze website hebben zij ons steeds op de hoogte gehouden, onze wijzingen snel doorgevoerd en komt Flexsoftware telkens met goede suggesties. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een website waar wij trots op zijn!”

Ewoud de Roos

Schoolquare
Volgende review

Ik ben zeer tevreden!

Omdat Flexsoftware gespecialiseerd is in websites voor uitzendbureaus denken ze goed mee met mijn bedrijf. De website moet aansluiten bij mijn uitzendbureau, en dat is precies wat de website doet. We werken nu verder samen met Flexsoftware aan het integreren van slimmigheden in de website. In dit proces helpt Flexsoftware van A tot Z.

Frank Pikart vd Heuvel

Logistic Recruiters
Volgende review

Altijd bereikbaar

Snel reactie en korte lijnen waardoor hulp altijd snel geboden is. Wij maken gebruik van alle onderdelen van Flexsoftware, website, urenregistratie en recruitment software. Geweldig systeem.

Nina Visser

My Working Holiday
Volgende review

Goed vindbaar

Flexsoftware zorgt ervoor dat onze website super goed vindbaar is. Zowel organische binnen Google, maar ook de vacatures worden goed gevonden in Google Jobs.

Carst Numan

Canjers
Volgende review

Professionele aanpak

“Dank voor jullie professionele aanpak! De site en de recruitment crm is top, jullie zijn echte Canjers!”

Monqiue Koldenhof

Archytes
Volgende review

Fijne communicatie

Heldere afspraken, fijne communicatie, goede ondersteuning, snelle reacties. Wij zijn erg tevreden en super blij met het resultaat!