100% geïntegreerd
met Easyflex

onlineUUR is volledig geïntegreerd met Easyflex verloningssoftware, waardoor het de ideale oplossing biedt voor nauwkeurige salarisadministratie bij uitzendbureaus.

Vragen over de koppeling met Easyflex? Neem contact op.

100% geïntegreerd met Easyflex

Elk uitzendbureau of payrollbedrijf streeft naar een gebruiksvriendelijke service voor zowel flexwerkers als klanten. Een essentieel onderdeel hiervan is een online urenregistratiesysteem. onlineUUR vervult deze rol perfect, aangezien ons urenregistratiesysteem naadloos geïntegreerd is met de verloningssoftware van Easyflex. Easyflex richt zich op accurate verloningssoftware, waarbij onlineUUR fungeert als de ideale interface om goedgekeurde uren automatisch in Easyflex te verwerken. onlineUUR is exclusief gekoppeld aan Easyflex vanwege de reputatie als beste verloningssysteem voor uitzendbureaus in Nederland. Bovendien is ons Recruitment Software CRM ook geïntegreerd met Easyflex. Met ons urenregistratie- en Recruitment Software CRM-systeem maken we in combinatie met Easyflex het uitzendproces voor uitzendbureaus compleet.

Foto Miguel marketing specialist binnen de uitzendbranche.
Miguel
Meer weten over onze urenregistratiesysteem? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke uitzendsoftware diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Samenwerking Easyflex!

Dat kan anders! Met de software van Easyflex bespaar je kostbare tijd bij het verlonen van jouw flexwerkers. Dankzij Easyflex houd je meer tijd over om jouw mensen tevreden te stellen en jouw uitzendbureau verder uit te breiden.

Easyflex voorziet de uitzendbranche van betrouwbare verlonings- en facturatiesoftware. Met slechts één klik stuur je de juiste factuur naar de opdrachtgever en ontvangt jouw flexwerker altijd een correcte loonstrook. Easyflex houdt de ABU en NBBU cao’s automatisch bij, dus daar hoef je je geen zorgen meer over te maken!

Je kunt vertrouwen op Easyflex als betrouwbare softwareleverancier, wat zorgt voor gemoedsrust. Vanwege deze betrouwbaarheid en het prettige directe contact werken Flexsoftware en Easyflex samen. Dit geldt zowel voor het urenregistratiesysteem als voor onze Recruitment Software ATS / CRM. Dankzij Easyflex, de beste softwareleverancier voor de verloning van flexwerkers, en onze specialisatie in gebruikersomgevingen bieden we samen de beste uitzendflow aan voor de uitzendmarkt. Benieuwd naar wat we voor jouw uitzendbureau kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een demo.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie