Online vakantie uren opnemen

Flexwerker willen wekelijks vakantie-uren kunnen opnemen. Dit kan eenvoudig worden gedaan via onlineUUR, rechtstreeks vanuit het urenbriefje.

Graag meer informatie over urenregistratie? Neem contact op.

Vakantie-uren opnemen in OnlineUUR

Laat flexwerkers zelf hun vakantie-uren opnemen in onze urenregistratie onlineUUR. Dit voorkomt dat ze moeten bellen om hun vakantie-uren op te nemen. Een overzicht van de opgebouwde vakantieuren is te vinden op het dashboard van de flexwerker, wat ook veel vragen, belletjes en e-mails bespaart.

Als werknemer moet je wekelijks kunnen aangeven of je vakantieuren wilt opnemen. Dit kan eenvoudig via onlineUUR, direct vanaf het urenbriefje. Deze uren worden vervolgens afgetrokken van de opgebouwde vakantieuren binnen de Easyflex verloningssoftware, waarmee onlineUUR is gekoppeld.

Foto Miguel marketing specialist binnen de uitzendbranche.
Miguel
Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Ze worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke uitzendbureau software diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Waarom online urenregistratie!

Het is ongelofelijk dat we sinds onze start van onlineUUR in 2011 nog steeds uitzendbureaus zien die niet werken met online urenregistratie. Maar waarom zou je dat wel moeten doen?

1. Het bespaart jou als uitzendbureau enorm veel tijd.
2. Je factureert en verloont altijd de juiste gewerkte uren.
3. Het biedt overzicht bij controles van arbeidsnormering en de belastingdienst.

Laat je niet wijsmaken dat urenregistratie bij jouw uitzendbureau niet mogelijk is. We hebben nog geen enkel uitzendbureau gevonden dat niet tevreden was met ons urenregistratiesysteem. Het kan zijn dat sommige medewerkers geen toegang hebben tot een computer, maar tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een telefoon. In dat geval kunnen ze de uren via hun mobiel aanleveren. Als dit ook niet lukt, kun je als flexwerker of opdrachtgever de uren namens hen invullen/accorderen. Zelfs dan biedt het aanzienlijke voordelen voor jouw uitzendbureau.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie