Website beheer WordPress

Zelf eenvoudig teksten en foto’s op jouw uitzendbureau website aanpassen? Dankzij WordPress Content Management Systeem kan je dit eenvoudig zelf.

👋 Wij helpen je graag verder!

WordPress

WordPress is open source software om prachtige websites te realiseren. Omdat WordPress gratis, goed vindbaar en gemakkelijk in gebruik is, is WordPress razend populair. 85% van alle internetbureaus werkt dan ook met WordPress. Hierdoor zijn er enorm veel plugins ontwikkeld die kunnen worden ingezet om jouw uitzendbureau website nog beter te maken. Flexsoftware heeft met de techniek van WordPress een WordPress Uitzendbureau Website Plugin ontwikkeld. Deze WordPress plugin omvat alle online functionaliteiten voor een uitzendbureau website. Denk bijvoorbeeld aan: Vacature Alert, Vacatures zoeken, Solliciteren, Inschrijven, Filteren, Vergelijkbare vacatures etc. Door de combinatie van de open source van WordPress en de vele plugins zijn wij in staat om websites constant verder te verbeteren en te updaten met de tijd.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Franck
Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijk uitzendsoftware
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers
Contact opnemen

Voordelen WordPress!

WordPress is gratis. WordPress is open source dus volop in beweging. WordPress heeft ontzettend veel plugins, waaronder onze WordPress Uitzendbureau Website Plugin, de enige binnen de uitzendbranche. WordPress is eenvoudig in gebruik. WordPress is in combinatie met Yoast SEO zoekmachine vriendelijk. Als deze voordelen maken duidelijk dat WordPress en ideaal CMS is, vooral voor dynamische uitzendbureau websites die geregeld informatie publiceren en goed vindbaar willen zijn voor zoekmachines als Google. Dankzij WordPress en de koppeling met Uitzendplaats Recruitment Software CRM zijn onze uitzendbureau websites gemakkelijk aan te passen en uit te breiden voor niet al te hoge kosten. Ideaal voor uitzendbureaus die geen megabudget hebben. Door onze uitzendbureau website theme te gebruiken bouwen wij voor slechts 1.995,- een complete uitzendbureau website. Heb je als uitzendbureau meer te besteden dan is het mogelijkheid om een eigen theme te laten maken die geheel gepersonaliseerd is voor jouw uitzendbureau.

Groei door de juiste software voor uitzendbureaus.

Gerelateerde berichten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
De registratie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV toevoegen aan je sollicitatie