Software updates 3 min leestijd
Donkere modus

Flexsoftware update #2

Vacatureplaats vacature jobboard voor uitzendbureaus.

OnlineUUR

Binnen onlineUUR zijn we o.a. bezig met de functionaliteit/update om flexwerkers aan te kunnen melden. Daarnaast zijn we druk met notificaties en vakantie-uren.

Uitgevoerd:

  • We willen graag dat klanten de digitale handtekening in onlineUUR al kunnen versturen, ondanks dat het account nog niet is aangemaakt. Dit is inmiddels ingebouwd;
  • Het is nu mogelijk om aan te geven welk documententypes automatisch mogen worden ondertekend. In dat geval wordt het document volledig automatisch ter ondertekening verstuurd. Zo hoef je er niet meer over na te denken;
  • Verwijderde plaatsingen binnen Easyflex worden nu ook automatisch verwijderd binnen onlineUUR;
  • Niet ingevulde urenbriefjes kunnen eruit worden gefilterd zodat het overzicht overzichtelijker wordt.

Uitzendplaats

Binnen Uitzendplaats zijn we bezig met de update berichtensysteem (mailbox) en mailsjablonen, deze functies zitten momenteel in een testfase. Daarnaast hebben we een functie geïmplementeerd in onze uitzendsoftware, waarmee je documenten kunt aanmaken en automatisch kunt invullen met de kandidaat of klantgegevens. Handig wanneer je bijvoorbeeld een overeenkomst wilt opmaken.

Mailbox Uitzendplaats


Uitgevoerd

  • Bij het aanmaken van een voorstel kun je nu aangeven welke vacature hierbij hoorde, zo kun je per vacature zien welke kandidaat bij welke klant is opgegeven;
  • Vacature Alert is ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om via de website vacature alerts te ontvangen in Uitzendplaats. Op het moment dat je als recruiter een vacature in Uitzendplaats aanmaakt, stuurt Uitzendplaats automatisch alle passende geïnteresseerde werkzoekenden een e-mail met de betreffende vacature.

Meer over de Vacature alert lees je hier.

Vacature alert

Uitzendplaats wordt modulair

De ontwikkeling van alle nieuwe functionaliteiten zijn een grote investering. Er werd dan ook geopperd het maandelijkse tarief van €49,- voor iedereen significant te verhogen. Echter zitten hier behoorlijke nadelen aan:

  1. De kosten gaan voor elk uitzendbureau omhoog, ook voor de kleine en startende uitzendbureaus, en die willen we ook graag kunnen blijven bedienen;
  2. Niet iedereen gaat elke functionaliteit gebruiken en zou hier dan toch voor moeten betalen;
  3. Het ene uitzendbureau maakt veel meer gebruik van een bepaalde functionaliteit dan een ander uitzendbureau maar toch betaald iedereen gelijk.

We hebben daarom gekozen om het huidige tarief voor de basisdienst te behouden en voor de extra onderdelen (modules) extra kosten in rekening te brengen. Het voordeel is dat we nog steeds startende uitzendbureaus kunnen blijven helpen en dat iedereen enkel voor de gebruikte modules betaalt. Elke module kan op ieder gewenst moment heel eenvoudig aan en uit worden gezet.

Voor toelichting op de nieuwe functies en prijzen lees je het artikel: Uitzendplaats wordt modulair!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Flexsoftware voor jouw uitzendbureau? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
28 september 2022
Inschrijven nieuwsbrief