Tips & Tricks 2 min leestijd
Donkere modus

Bouw GRATIS je eigen Vacaturesite

Hoe bouw je een goede vacaturesite?

Altijd al gedroomd van een vacaturesite / jobboard?

Als uitzendbureau wil je niet alleen dat kandidaten je site gebruiken voor het vinden van een baan, maar wil je klant de mogelijkheid bieden om een vacature te plaatsen. Met de nieuwe WordPress plugin is dat laatste nu ook heel eenvoudig (plug and play).

Er zijn twee vacatureformulieren beschikbaar:
• gratis vacatureformulier (bijvoorbeeld bij een vacature plaatsing op basis van uitzenden).
• vacatureformulier betaald voor een x bedrag (zelf te bepalen).

Een klant die een vacature wil plaatsen hoeft hiervoor geen account aan te maken, maar vult alleen het vacatureplaatsen formulier in en betaald eenvoudig via Ideal of Creditcard*. Dit is uniek binnen de vacaturesite branche en verlaagd de drempel om een vacature te plaatsen.

Zodra een bedrijf (klant) een vacature heeft geplaatst ontvang je als uitzendbureau direct een bericht dat er een vacature plaatsing is geweest. Na het op gepubliceerd zetten van de vacature komt de vacature online te staan op jouw uitzendbureau website of specifieke vacaturesite.

Je kunt ervoor kiezen om de reacties van kandidaten zowel naar je omgeving binnen Uitzendplaats >>> als automatisch per e-mail naar de klant te sturen. Deze opties kun je eenvoudig meegeven voor het definitief plaatsen van de vacature.

Wil je meer informatie of heb je advies nodig bij het opzetten van je gratis vacature website of onze andere uitzendsoftware, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Geschreven door: Manuel
26 augustus 2020
Inschrijven nieuwsbrief