Vacature

Per direct Back-end developer gezocht!

Lees meer
1 min leestijd
Donkere modus

WBSO subsidie toegekend

Als ontwikkelaar voor uitzendbureau software heeft Flexsoftware WBSO subsidie toegekend gekregen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Dit maakt dat wij voor de komende 2 jaren minimaal 3200 ontwikkeluren vrij hebben gemaakt om een specifieke oplossing te vinden om data persoonsgegevens en eigendomsrechten van elkaar te gaan onderscheiden. Met deze techniek kunnen wij uiteindelijk onze klanten (uitzendbureaus) […]

Subsidie

Als ontwikkelaar voor uitzendbureau software heeft Flexsoftware WBSO subsidie toegekend gekregen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Dit maakt dat wij voor de komende 2 jaren minimaal 3200 ontwikkeluren vrij hebben gemaakt om een specifieke oplossing te vinden om data persoonsgegevens en eigendomsrechten van elkaar te gaan onderscheiden.

Met deze techniek kunnen wij uiteindelijk onze klanten (uitzendbureaus) gaan voorzien van kandidaten. Daarnaast kunnen we werkzoekenden helpen hun gegevens beter te beheren.

We zijn heel blij met deze subsidie want dat maakt het mogelijk om een dergelijke ontwikkeling te realiseren.

Als gebruiker van onze software: Uitzendplaats Recruitment CRM , Gratis Uitzendbureau Website en of onlineUUR urenregistratiesysteem zul je hiervan de komende 2 jaar niets veel merken. Uiteraard zullen we de daadwerkelijke innovatie bekend maken op het moment dat het project slaagt.

Dit betreft echt een lange termijn ontwikkeling, de korte termijn ontwikkelingen zullen zoals u van ons gewend bent continue doorgaan.

Bij vragen neem gerust contact met ons op.

Inschrijven nieuwsbrief