Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Meer sollicitaties met Vacature Alert: nieuwe functionaliteit

Vacature alert voor werkzoekenden op uitzendbureau website Flexchauffeurs.

Met een Vacature Alert krijg je jouw actuele vacatures in beeld bij de werkzoekenden op jouw website! Wanneer je morgen een vacature online plaatst via onze Recruitment Software: Uitzendplaats, dan is het belangrijk dat jouw websitebezoekers van vandaag en eerder hier een mail van ontvangen. Dat verhoogt de conversie van websitebezoekers van sollicitatie naar plaatsing. Want werkzoekenden gaan natuurlijk niet elke dag jouw Uitzendbureau Website bij langs om te kijken naar de nieuwste vacatures. En jij wilt actuele vacatures natuurlijk wel snel ingevuld hebben.

Om dit mogelijk te maken hebben wij een volledig automatische Vacature Alert ontwikkeld. Dit werkt zo:

Vacature Alert Mail

Werkzoekenden kunnen zich op jouw Uitzendbureau Website eenvoudig aanmelden voor de Vacature Alerts. Op het moment dat jij als recruiter een vacature aanmaakt in Uitzendplaats en publiceert dan stuurt Uitzendplaats deze vacature automatisch naar alle aangemelde werkzoekenden die aan de criteria voldoen.

De techniek werkt dus vanuit onze uitzendsoftware Uitzendplaats en kan ook op jouw website ingebouwd worden. De Vacature Alerts verschijnen op de:

• Homepagina;
• Vacature overzicht pagina;
• Vacature pagina;
• Inschrijfformulier;
• Sollicitatieformulier.

Uiteraard vind je in jouw Uitzendplaats omgeving alle Vacature Alerts terug in één overzicht.

Wil jij de websitebezoekers van jouw Uitzendbureau Website ook de mogelijkheid geven om zich aan te melden op een Vacature Alert? Neem dan contact met ons op, wij bouwen Vacature Alert graag in jouw website!

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
27 september 2022
Inschrijven nieuwsbrief