2 min leestijd
Donkere modus

Nieuwe website: Flexsoftware

Nieuwe website Flexsoftware. Uitzendsoftware bedrijf voor uitzendbureaus.

Na onze recente naamswijziging het volgende leuke nieuws; wij hebben een nieuwe website!

Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website, vonden wij. Daarom hebben wij de afgelopen tijd keihard gewerkt om een splinternieuwe website op te zetten waar wij trots op zijn. Een website die past bij wat wij doen, goed weergeeft waar wij goed in zijn en onze passie laat zien; online software oplossingen voor uitzendbureaus ontwikkelen!

“Onze producten hebben altijd als doel om jouw uitzendbureau
online verder te brengen.”

Elke dag bouwen wij aan uitzendsoftware specifiek voor uitzendbureaus. Al onze producten zijn 100% cloud-based. Wij doen dit omdat wij slimme en gebruiksvriendelijke uitzendbureau software willen bouwen waarbij recruiters, medewerkers (flexwerkers) en klanten (relaties) zo min mogelijk hoeven na te denken.

Onze producten hebben altijd als doel om jouw uitzendbureau online verder te brengen. Daarom verbeteren wij ons werk en onze uitzendsoftware elke dag weer opnieuw en bereiken zo een steeds grotere toegevoegde waarde voor uitzendbureaus. Vanaf nu kunnen wij dit allemaal doen met onze prachtige nieuwe website als basis.

Nieuwsgierig geworden? Klik op je gemak eens lekker rond. Bekijk jij onze website ’s avonds en klik je liever rond in ‘dark mode’ ? Ga dan op zoek naar het lichtknopje op de homepage!

PS. Wist jij al dat Flexsoftware nu ook Uitzendbureau Websites bouwt voor uitzendbureaus? Kijk eens op www.uitzendbureauwebsite.nl.

Heb jij vragen over onze nieuwe website, onze diensten of producten? Neem gerust contact met ons op!

Hartelijke groeten,

Team Flexsoftware

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
1 november 2021
Inschrijven nieuwsbrief