Het Noordelijk Uitzendbureau Event nog maar 100 dagen!

Terug naar overzicht
dinsdag 14 september 2021

Ja, de 2e editie van het Noordelijk Uitzendbureau Event is al over 100 dagen. Bestel ook GRATIS je kaarten op: www.uitzendbureauevent.nl. Ben jij er bij?

Flexsoftware organiseert op 10 oktober 2019 samen met Flexsupport en Easyflex het Noordelijk Uitzendbureau Event. Dit Uitzendbureau Event is volledig GRATIS.

Het Noordelijk Uitzendbureau Event is hét Event voor uitzendondernemers en hun intercedenten. Op dit Uitzendbureau Event krijg je inspiratie door de verhalen van succesvolle uitzendbureau collega’s en kun je ook dit jaar een aantal interessante workshops volgen. Daarnaast is er vacature training verzorgd door ARTRA. Kortom: een Uitzendbureau Event waar over nagepraat wordt!

Groei geheim
Twee uitzendondernemers Wies van ’t Slot van 365Werk en Martijn Meijerink van Hoe Zorg Jij? delen hun groei geheim(en) met de collega uitzendbureaus.

In een interactieve sessie vertellen zij onder andere hoe ze harder dan de markt zijn gegroeid. Naast hun succes vertellen ze ook over daar waar ze de mist in zijn gegaan en waar hun huidige ambitie ligt. We horen hun verhaal over successen vieren en fouten maken.

Workshops
Tijdens het Uitzendbureau Event kun je de volgende Workshops volgen:

  • Workshop 1: Binden en boeien van de nieuwe flexwerkers door prof. Rob Vinke
  • Workshop 2: De WAB en de ABU – NBBU cao door Jeroen Brouwer.
  • Workshop 3: financiële fitheid van je uitzendkrachten door Ger Jaarsma.

Discussie
De ABU en de CNV gaan in discussie over de toekomst van flexwerk in Nederland en gaan in op alle kabinetsplannen omtrent flexwerken.

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt presenteren zich een aantal bedrijven die service verlenen aan de uitzendbranche en jou graag helpen bij het verbeteren van je uitzendbureau.

Training ARTRA
Voor het Uitzendbureau Event aan verzorgt ARTRA de training: hoe valt jou vacature (online) op?
Deze training is enorm leerzaam zeker gezien de huidige schaarste van dit moment aan personeel. Het Uitzendbureau Event is volledig gratis. Voor de training vooraf aan het Uitzendbureau Event wordt een vergoeding gevraagd van slechts 99.

Programma en tickets
Bent u uitzendondernemer of werkzaam in de uitzendbranche? Voor meer informatie over het programma en hoe u tickets kunt bestellen van dit grandioos Event kijkt u op: www.uitzendbureauevent.nl.

PS. Benieuwd naar onze software voor uitzendbureaus. Wij staan op de informatiemarkt en laten graag onze uitzendbureau software aan u zien.