Nieuws 2 min leestijd
Donkere modus

Het Noordelijk Uitzendbureau Event nog maar 100 dagen!

Uitzendbureau Event voor uitzendbureaus met Ben Tiggelaar.

Flexsoftware organiseert op 10 oktober 2019 samen met Flexsupport Backoffice voor Uitzendbureaus en Easyflex het Noordelijk Uitzendbureau Event. Dit Uitzendbureau Event is volledig GRATIS.

Het Noordelijk Uitzendbureau Event is hét Event voor uitzendondernemers en hun intercedenten. Op dit Uitzendbureau Event krijg je inspiratie door de verhalen van succesvolle uitzendbureau collega’s en kun je ook dit jaar een aantal interessante workshops volgen. Daarnaast is er vacature training verzorgd door ARTRA. Kortom: een Uitzendbureau Event waar over nagepraat wordt!

Groei geheim

Twee uitzendondernemers Wies van ’t Slot van 365Werk en Martijn Meijerink van Hoe Zorg Jij? delen hun groei geheim(en) met de collega uitzendbureaus.

In een interactieve sessie vertellen zij onder andere hoe ze harder dan de markt zijn gegroeid. Naast hun succes vertellen ze ook over daar waar ze de mist in zijn gegaan en waar hun huidige ambitie ligt. We horen hun verhaal over successen vieren en fouten maken.

Workshops

Tijdens het Uitzendbureau Event kun je de volgende Workshops volgen:

  • Workshop 1: Binden en boeien van de nieuwe flexwerkers door prof. Rob Vinke
  • Workshop 2: De WAB en de ABU – NBBU cao door Jeroen Brouwer.
  • Workshop 3: financiële fitheid van je uitzendkrachten door Ger Jaarsma.

Discussie

De ABU en de CNV gaan in discussie over de toekomst van flexwerk in Nederland en gaan in op alle kabinetsplannen omtrent flexwerken.

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt presenteren zich een aantal bedrijven die service verlenen aan de uitzendbranche en jou graag helpen bij het verbeteren van je uitzendbureau.

Training ARTRA

Voor het Uitzendbureau Event aan verzorgt ARTRA de training: hoe valt jou vacature (online) op?
Deze training is enorm leerzaam zeker gezien de huidige schaarste van dit moment aan personeel. Het Uitzendbureau Event is volledig gratis. Voor de training vooraf aan het Uitzendbureau Event wordt een vergoeding gevraagd van slechts 99.

Programma en tickets

Bent u uitzendondernemer of werkzaam in de uitzendbranche? Voor meer informatie over het programma en hoe u tickets kunt bestellen van dit grandioos Event kijkt u op: www.uitzendbureauevent.nl.

PS. Benieuwd naar onze GRATIS WordPress Uitzendbureau Website Plugin voor een professionele Uitzendbureau Website? Wij staan op de informatiemarkt en laten graag de mogelijkheden voor uw uitzendbureau zien.

Anne, software ontwikkelaar binnen de uitzendbranche.
Geschreven door: Anne
2 juli 2020
Inschrijven nieuwsbrief