Nieuws Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Nieuwe functionaliteit: Voorstellen

Nieuwe functionaliteit voor uitzendsoftware. Software voor uitzendbureaus.

Continue breiden we de functionaliteiten van onze uitzendsoftware uit. Sommige daarvan zijn de moeite waard om extra toelichting te krijgen. In dit geval is dat onze nieuwe functie: Voorstellen.

Zoals de meeste van onze nieuwe functionaliteit voor uitzendsoftware komt de vraag naar de functie: Voorstellen van één van onze klanten vandaan. De wens was of wij zouden kunnen inbouwen dat je kunt aangeven welke kandidaat bij welke klant is voorgesteld, uiteraard gekoppeld aan de recruiter en eventueel gekoppeld aan een vacature.

Dit hebben wij ontwikkeld aan de hand van het kunnen aanmaken van een Voorstel waar vervolgens weer Gesprekken aan kunnen worden hangen met statussen. Je kunt uiteraard nooit meer dan 1 lopend gesprek hebben maar je kunt wel meerdere gesprekken hebben gehad voordat de kandidaat is aangenomen of is afgewezen.

Gaaf is dat bij het inplannen van een sollicitatiegesprek deze meteen in je agenda word gezet door deze nieuwe functionaliteit voor uitzendsoftware.

Interessant is dat je hierdoor inzicht krijgt in het aantal kandidaten die voor een gesprek zijn ingepland, wie waar is voorgesteld en de geschiedenis van kandidaten en klanten nog beter kunt terug halen.

Wij hopen dat je net zo enthousiast zijn als wij met deze uitbreiding van onze uitzendsoftware. Bij tips en suggesties horen wij het uiteraard graag.

Met vriendelijke groet, Team Flexsoftware

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
15 juni 2021
Inschrijven nieuwsbrief